Alte știri din fotbal
Cine l-a uluit pe Alexandru Chipciu la echipa națională a României: „E MONSTRU, ce naiba!”
0
FC Botoșani se desparte de 4 fotbaliști » Unul a transmis un mesaj enigmatic: „Din motive independente de voința mea”
0
Ce alege Zeljko Kopic între Hagi, Modric, Maradona sau Messi: „A fost preferatul meu suprem, dar el este la alt nivel”
1
„Am venit să câștig titlul!” » Primul transfer al lui U Cluj nu și-a ascuns intențiile
1
Știri din fotbal internațional
AS Roma - Lazio 2-0 » Trupa lui Claudio Ranieri a câștigat „Derby della Capitale”
0
Mihăilă, nemulțumit după Torino - Parma: „E frustrant”
0
Ruben Amorim, extrem de nemulțumit după egalul cu Liverpool: „Ar trebui să fim dezamăgiți”
0
PAOK, urmărită de ghinioane » Cum a fost surprins Răzvan Lucescu în timpul eșecului suferit în liniștea apăsătoare de la Atena
0
Lifestyle
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
David Popovici i s-a destăinuit lui Micutzu: „Un membru al familiei se confruntă cu dependența de droguri și jocuri de noroc” + Drumul de la copilul agresat de antrenoare la campionul olimpic
1
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
3
SOLUTIA:Antrenor strain! eu il propun pe Ronald Koeman. e olandez.are 2 CCE cu PSV si Barcelona ca jucator + titlul european cu cei 3 milanezi pt batavi! antrenor:secundul lui Van Gaal la Barca, a antrenat Ajax,Benfica,Valencia. doar in Spania nu a luat titlul. salariul il da fam lucescu ca daune pt traume aduse suporterilor!
SOLUTIA:Antrenor strain! eu il propun pe Ronald Koeman. e olandez.are 2 CCE cu PSV si Barcelona ca jucator + titlul european cu cei 3 milanezi pt batavi! antrenor:secundul lui Van Gaal la Barca, a antrenat Ajax,Benfica,Valencia. doar in Spania nu a luat titlul. salariul il da fam lucescu ca daune pt traume aduse suporterilor!
1. Nu avem aparare (Tamas si Radoi slabi, Rat ok, Chivu cam plafonat, Maftei fara experienta) 2. Nu avem mijloc (Florescu in plus, Cocis slab, doar Torje si Deac cat de cat in mana) 3. Nu avem atac (Bilasco mana moarta intr-o aparare mult prea inalta si "bine facuta" ca a Belarusului) 4. Cum sa nu incepi cu cu un cuplu rapid, ca Stancu-Marica, sau Stancu-Niculae...
m-ai bine dai unu antrenor de top strain 1 milion salariu si ne calificam decat sa aduci pe banca tot felul de antrenori incapabili sa ne califice la vre-un turneu.sa ne uitam la Irlanda si Giovanni Trapattoni, cu o echipa sub potentialul echipei romaniei aprope a calificat-o la Campionatul Mondial(sau chiar a calificat-o, daca nu le-ar fi luat pe nedrept calificarea un arbitru orb).Asa ne place noua romanilor sa ne dam drept buricul pamantului.Afara cu Juniorul.vrem un antrenor de top
Vechea poveste . Dupa pierderea calificarii va fi un nou inceput si tot asa pina prin anul 10000 cind probabil fotbalul va fi practicat de rime si melci . Ca si politicienii, cei ce ar trebui sa ia masuri concrete si in timp real se multumesc sa trancane si sa-si pazeasca scaunele de parca locul lor in fotbal ar avea o cit de mica importanta , as inclina sa cred ca fara ei lucrurile ar merge mult mai bine . Ambitii personale fara nici o legatura cu performanta .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.