INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

ANUNȚ ȘOCANT! Guvernul britanic crede că Putin a stat în spatele huliganilor ruși de la EURO: "Sunt indivizi care poartă uniformă, implicați într-un nou război hybrid"

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 15:14

Guvernul UK crede că între huliganii ruși care au atacat fanii britanici s-ar afla trupele susținute de Kremlin, implicate într-un nou "război hybrid", notează The Guardian.

Membri importanți ai Executivului de la Londra spun că printre cei care au provocat atacurile barbare din Marsilia și Lille au fost identificați indivizi ce ar purta uniformă în Rusia!

Imediat după violențele din Marsilia, pe twitter au apărut mai multe zeci de conturi false care au diseminat informația că rușii ar fi fost provocați, în timp ce un parlamentar din Moscova i-a felicitat pe autorii dezastrului!

Experții britanici se tem că este vorba despre un plan al lui Putin care să vrea să proiecteze putere, dar care se și asigură că discursul victimizator din Rusia este susținut de sancțiunile Vestului.

Doi fani englezi au ajuns în comă, notează Guardian, iar UEFA a deschis o acțiune disciplinară contra Rusiei, care a fost amenințată cu eliminarea din competiție.

Șeful poliției britanice la EURO 2016 a declarat că atacurile fanilor ruși au fost cele mai violente și bine coordonate din ultimii 10 ani în fotbalul profesionist. Poliția britanică a văzut peste 150 de huligani cu bastoane, mănuși de arte marțiale și bandane de identificare.

Kremlin: "E isterie!"

"Avem de-a face cu un nou exemplu de isterie anti-Rusia", a răspuns purtătorul de cuvânt al guvernului de la Kremlin, în timp ce Putin a ironizat evenimentele spunând că nu vede cum câteva sute de huligani ruși au putut să bată mii de fani englezi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Superliga
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Europa League
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (23)
937486183036625
Adrian Surubaru  •  20 Iunie 2016, 07:27

Aiurea! când făceau englezii răutăţi regina Angliei era acuzată?! E drept că asemenea lucruri aruncă o notă foarte proastă asupra unui neam, dar afirmaţia pare exagerată!...

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  19 Iunie 2016, 21:01

Un singur cuvânt - bovine. Sper că nu este moștenit, iar această țară va muri sub președintele cel mai puțin educat. Mă întreb ce ar dori să realizeze acest lucru? Afișați sprijinul pentru echipa, este puțin probabil l-au apreciat, cu excepția cazului în care, desigur, sunt împovărate cu cel puțin un minim de inteligență. Sunt rus, și mi-e rușine de ei, atunci oamenii normali nu pot călători în țările UE din cauza unor situații similare. Rusine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  19 Iunie 2016, 20:03
Postat de ang3ldev1l pe 19 Iunie 2016, 16:26

in Russia se difuzeaza non-stop propaganda anti-west, rusi sunt intoxicati zilnic cu ura fata de EU si NATO, si astfel au ajuns sa-l sustina neconditionat pe noul dictator din Russia: mr Putin, mai mult, pe canalul TV al armatei ruse apar stiri in care armata romana pregateste un atac asupra Transnistriei si ca cetatenii rusi de acolo sunt in pericol de moarte..ce gluma asta cu aramta romana, bine eu unul tot un fan Putin raman http://intersectionproject.eu/article/society/west-through-eyes-russians

democratia,economia de piata,drepturile cetatenilor,dreptul la sanatate,la un mediu curat,astea ma intereseaza pe mine si toate se duc in cap din cauza ca UE serveste o clica de smecheri***i, care oricum sunt plini de bani si care se grupeaza in multinationale care au SUPRA DREPTURI pe care niciun om nu le are.DE AIA NU SUNT IN STARE SA GESTIONEZE NICI 5K DE DROGATI SI BETIVI care se bat pe strada,de aia nu sunt in stare sa MONITORIZEZE NICI AIA CARE AU CONDAMNARI PT TERORISM IN ALTE STATE desi au toate legile big brother,big sister,pt ca au alte procupari ei,nu cele din fisa postului. Si dupa fiecare atentat gasesc cate o scuza si un nou motiv sa aiba si mai multa putere fara niciun control. Iar CA SA FACA ASTA PROMOVEAZA doar prostia si bulangeala printre prostovani ca tine...asta ma deranjeaza. Ca rusi sunt cum zici tu,stiu si nu se vor schimba ei prea curand. Idea de UNIUNE EUROPEANA este cel mai bun lucru PT EUROPA,doar ca UE nu inseamna deloc toleranta,multiculturalism,democratie,economie de piata. Din contra ,OPUSUL ACESTOR LUCRURI. M-am saturat de supra drepturi pt anumite minoritati religioase si sexuale,pt violatori,criminali,zicand TOT TIMPUL DREPTURI ,TOLERANTA,in timp ce aceleasi drepturi pt oamenii care muncesc si respecta legea SCAD DE LA AN LA AN. Asta incita la ura si xenofobie. De aia apar partide neo-naziste,semi fasciste si in POLONIA SAU FRANTA,Spania,Germania... Deschide ochii aia si citeste o carte,nu ma crede pe mine sau pe x:P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close