Alte știri din fotbal
Pancu, la podcastul GSP „2 la 1”, în PREMIERĂ despre ieșirea violentă din meciul cu Elveția: „Am băut ceva înainte... Nu mai iau niciodată!”
1
Andrei Nicolescu, mesaj total surprinzător: „Vreau să felicit FCSB. A făcut un transfer extraordinar!”
6
Zeljko Kopic, promisiune pentru jucătorii lui Dinamo: „Întotdeauna e la fel!”
0
Metamorfoza anului 2024: Dinamo București! Note de 7 la „câini”, 3 și 4 pe bandă rulantă la „lupi”
1
Știri din fotbal internațional
Bild l-a luat la ochi pe Istvan Kovacs: „Ăsta-i arbitrul cu recordul de cartonașe de la Euro!”
0
Real Madrid s-a impus categoric pe terenul lui Leganes și a redus din diferența de puncte față de liderul Barcelona
0
Napoli - AS Roma 1-0 » Trupa lui Antonio Conte îi strică revenirea lui Ranieri și urcă pe primul loc în Serie A
0
Prima reacție a lui Andrei Rațiu, după Sevilla - Rayo Vallecano » Ce notă a primit românul
1
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Entuziasm la Moscova, după alegerile din România: Călin Georgescu este ...
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Gigi Becali anunţă o răsturnare de situaţie pentru turul 2 în cursa ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
...ajung in Bucuresti, de ce or fi moderat!?:)))
Uite mà intalnesc cu el in Bucuresti! Ajung in 2-3 saptamani, si esti martor, daca nu reusesc sa-l conving de "identitatea" mea, eu dispar definitiv de aici de pe site! Sa vedem, il tine?
In 2-3 saptamani ajung ***! Imi calc pe inima, si ma intalnesc cu tine (desi am zis ca n-o s-o fac)! Te tine? Daca-ti demonstrez "identitatea" termini definitiv cu prostiile astea si recunosti aici pe site? Daca nu, nu cer nimic, esti liber sa postezi ce vrei aici despre mine! Undeva in centrul vechi, de exemplu! Si platesc eu consumatia ca sa nu existe discutii! Poti sa vii cu cine vrei tu, eu o sa vin singur!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
:)))))) Și când te gândești ca are drept la vot!
E postacul silvica, stai linistit. Cum i-am zis de intalnire fata in fata pe Malpensa pe aeroport "romanul din Milano" a dat-o in diverse, ba ca pe poze, ba ca pe video call, orice numai pe viu nu :)))
Pe Gigi il doare la bascà, pentru el (a zis-o de atatea ori), importanti sunt banii! Doar suporterii au de suferit din razboiul asta...
Te cred :)))) Mai ales ca a fost meciul de inaugurare a noii arene Ghencea, spectacol total! Cred ca orcile și-au băgat unghiile in gât! Cel mai important a fost ca sa inaugurat camera Sevilla! Deci cici nu o sa pună in viața lui cce 86 pe Maybach !
N-am timp din pacate :))) As fi intrat ieri sa fac misto de ei in timpul meciului de pe Ghencea, sa-i intreb cum se mai dau stelisti, cum mai zic ca Steaua are doar 1000 de suporteri din peluza etc :))) Si timp hai ca mi-as mai face, dar in timpul unui campionat european parca nici nu-ti vine sa razi de un cioban puscarias si de *** Totusi a fost mult fotbal de calitate.
Are deja un scutier, pe Catalynn! Acum (se pare) ca are si paharnic!:))) Bravo bài Adriane cum ii fraieresti p-astia ca pe hotii de cai!:))) Eu n-am noroc de prosti d-astia...decat in trafic!:)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.