INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA 10 lucruri esențiale din viața lui Lamine Yamal: de la eșarfa care miroase a părinții săi la semnificația gestului făcut după marcarea golurilor

Lamine Yamal, 17 ani mâine, și-a căpătat cu adevărat un statut de vedetă după evoluția sa în tricoul Spaniei la Euro 2024 +20   FOTO
Lamine Yamal, 17 ani mâine, și-a căpătat cu adevărat un statut de vedetă după evoluția sa în tricoul Spaniei la Euro 2024

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2024 11:35 / Actualizat vineri, 12 iulie 2024 13:05

Cu aerul său adolescentin, noua vedetă a Spaniei și a EURO 2024, Lamine Yamal, 17 ani cu o zi înaintea finalei de la Berlin, prezintă suporterilor și microbiștilor detalii din viața sa personală. Descoperiți-l pe tânărul star!

Lamine Yamal, 17 ani mâine, și-a căpătat cu adevărat un statut de vedetă după evoluția sa în tricoul Spaniei la Euro 2024. Puștiul a marcat un gol de poveste cu Franța (2-1), în semifinale, o reușită superbă de la 25 de metri, ce a contribuit la calificarea ibericilor în ultimul act de la Berlin.

Dacă suporterii din lumea întreagă au văzut ce poate tânărul vârf pe teren, Lamine se prezintă, practic, într-un interviu acordat celor de la GQ Sports.

421de mii de vizualizări a adunat video-ul cu Yamal pe Youtube

Cele 10 lucruri esențiale din viața actuală a lui Lamine Yamal: care sunt cele 3 fotografii de suflet

Bebelușul Lamine Yamal și Leo Messi la băiță  Foto: / X Barça Insider
Leo Messi, Sheila Ebana și bebelușul Lamine Yamal / Foto: X Barça Insider
+15 FOTO

Primul lucru pe care Yamal l-a menționat în interviul menționat este abonamentul de autobuz și tren din Barcelona.

„Cardul meu T-16. Nu trebuie să plătesc de fiecare dată la fiecare călătorie, așa că mi-e foarte folositor. Mama mea mi-l cumpără", a comentat fotbalistul.

Urmează fotografiile, unele de suflet, trei la număr. „Una cu verii mei, de când eram mici. Ei locuiesc în Mataro. Ne simțeam bine împreună când eram copii. Una cu tatăl meu de la stația de tren Granollers, unde mă învăța merg cu skateboard-ul. Și a treia, într-un parc de skating, tot în Granollers, probabil, mă uitam la copii cum se joacă fotbal", a relatat spaniolul.

Semnul pe care-l fac după ce marchez l-am inventat cu prietenii mei: 304. Sunt ultimele trei cifre ale codul meu poștal din Rocafonda. Chiar așa numim zona: 304
Lamine Yamal, atacant Spania

Eșarfa care miroase a părinții și câinele său! Felul de mâncare preferat, creat de mama sa

Fotbalistul a continuat apoi și a spus că nu poate trăi fără ceara de păr, recomandată de hairstylist-ul său, explicând și motivele.

Urmează o eșarfă, și aceasta un obiect de suflet. Aici, jucătorul a povestit un detaliu amuzant.

„O am de când eram mic. Mama mi-a luat-o la un moment dat fiindcă o purtam zilnic. Iubesc eșarfa asta fiindcă miroase a mama, a tata, a câinele meu, toți la un loc. Dormeam și cu ea, dar mi-a luat-o mama (râde)", a explicat Yamal.

Nu putea lipsi capitolul mâncare. Îi place orezul cu unt de arahide. "Este un fel de mâncare din Guineea Ecuatorială, țara mamei mele. O făcea des, de aceea eram energizat înaintea meciurilor.

Am vizitat acea țară când eram mic, alături de mama mea, îmi place. Cum îmi place tot ceea ce gătește mama. Și mâncarea ce se gătește din partea tatălui... Și acolo e bună, în Maroc", a spus starul Barcelonei.

Yamal a spus că adoră produsele de patiserie marocane și ceaiul: „Le-am văzut prima oară la bunica mea. Alături de ele, starul naționalei Spaniei preferă un ceai, nefiind un băutor de cafea, după cum recunoaște.

13selecții și 3 goluri a adunat Yamal pentru naționala Spaniei

Lamine Yamal este fan Leo Messi și Neymar

Ca orice tânăr de vârsta lui, Lamine este un fan înrăit al gamingului. Deține un Playstation 5: „Jocurile mele preferate sunt Fortnite și FIFA. Fotbalul este sportul meu favorit, clar, și sunt chiar foarte bun la FIFA. Iar Fortnite fiindcă a fost primul joc de care am devenit pasionat".

Din bagajul său nu lipsesc niciodată iPad-ul și căștile Beats. Mai ales că îi place să asculte muzică și-l ajută în preajma meciurilor.

Ghetele sunt obiectele de lucru ale fotbalistului. Preferă ghetele create de brandul sportiv cu care are contract personal, logic: F50 de la Adidas. Unele precum cele purtate și de Leo Messi.

„Sunt fan Messi și Neymar. Neymar îmi place pentru stilul extraordinar de a juca, iar Leo fiindcă este cel mai bun fotbalist din lume", a comentat ibericul.

Cu prietenii, seara, ascult Mora. Apoi Dei V și Myke Towers, ca să intru în atmosfera de meci. Cu tata ascult Eminem și 50 Cent
Lamine Yamal, atacant Spania

50de meciuri a adunat Yamal în ediția precedentă pentru Barcelona, 7 goluri și 10 assist-uri

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  12 Iulie 2024, 14:39

Dar ceva "cu miez" referitor la cum se pregateste, ce conditii are la club etc, nu scrieti? Doar la can-can-uri ieftine va pricepeti, halal jurnalisti sportivi. Ba pardon, jignesc meseria de "jurnalist sportiv" daca va numesc astfel... Voi sunteti scriitorasi de compuneri de clasa a 3-a.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează