Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  COMUNICAT

7 comentatori aleși până la urmă de Pro TV pentru meciurile de la Euro 2024 » Modificare de ultimă oră

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2024 16:03 / Actualizat marti, 11 iunie 2024 20:56

Cu 4 zile înainte de startul Campionatului European din Germania, care se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie, Pro TV, singurul post de televiziune care va transmite turneul final în România, a anunțat care va fi echipa de 7 comentatori ai acestei competiții.

Față de primele informații apărute în presă, Mihai Dedu, prezentatorul de știri al postului, nu se regăsește pe lista oficială comunicată.

5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei
ROMÂNIA
5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei" » Scene impresionante la Wurzburg

Pro TV a anunțat cei 7 comentatori pentru Euro 2024

„EURO 2024 începe în doar câteva zile la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO. Turneul final reunește toate naționalele care au reușit să demonstreze unitatea echipei și dorința de a scrie istorie, iar România se regăsește printre acestea.

Toți suporterii sunt pregătiți să iasă în stradă pentru rezultate de neuitat, iar așteptarea crește cu fiecare minut. Toți cei care nu vor rata niciun minut din Campionatul European vor avea parte de comentarii pertinente!

Andrei Grecu, Cristian Pintea, Ion Alexandru, Cristi Petre, Bogdan Nevel, Mihai Mironică și Mihai Crăciun fac parte din echipa de comentatori din acest an! Aceștia vor fi aproape de telespectatori, la fiecare joc, și le vor oferi cele mai importante informații”, a apărut în comunicatul emis de postul de televiziune.

Pentru Andrei Grecu va fi primul Euro la care va participa din postura de comentator. Acesta va comenta, de regulă, ultimul meci al fiecărei zile a Europeanului. Orele tradiționale de start al partidelor din Germania vor fi 16:00, 19:00 și 22:00.

„Pentru mine, va fi primul Campionat European la care voi participa activ din postura de comentator și jurnalist. În cele mai multe seri, voi fi cel care va comenta ultimul meci al zilei transmis pe PRO TV, de la ora 22:00. Voi fi una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total în timpul Campionatului.

În calitate de jurnalist voi discuta alături de colegii din emisiune despre meciurile care se dispută în fiecare zi la EURO și voi încerca să vin cu o opinie argumentată și deloc banală legată de ceea ce se întâmplă în perioada 14 iunie - 14 iulie, la EURO 2024”, a declarat Andrei Grecu.

Corespondență GSP din Germania » Suporterii naționalei i-au întâmpinat pe jucători la sosirea la hotel

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (11)
9ctavian
9ctavian  •  24 Iunie 2024, 10:28

Cei de la ora 22 , pe lîngă faptul că nu comentează meciul ci debitează tot felul de informații culese pe internet, mai este si regia de emisie slabă caci comentariul abia se aude. De ce comentariul lui Mironică și colegul se aude foarte clar și la ei abia se aude. Chiar și la transmisia simultane pe cele 2 posturi.

minion
minion  •  18 Iunie 2024, 19:36

De ce o fi urlând ăștia asa la cate o faza mai aprinsa nu stiu. Parca joaca masa mare.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  15 Iunie 2024, 23:23

Buni comentatori...ma fac sa imi fie dor de Bogdan Tomulica si Graur...e o performanta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează