INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA

Căpitanul Spaniei de la Euro 2024 se gândește la retragere: „Nu există respect pentru nimeni și nimic!”

Alvaro Morata / Foto: Getty Images
Alvaro Morata / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 15:48 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 16:25

Alvaro Morata (31 de ani), căpitanul Spaniei, se gândește foarte serios să se retragă de la reprezentativa „Furia Roja” la finalul Campionatului European din Germania.

Morata a recunoscut că ia în calcul varianta în care va părăsi naționala pentru care a marcat 36 de goluri în 78 de selecții.

Alvaro Morata, cu gândul la retragerea de la națională

„Se poate întâmpla să mă retrag, este o posibilitate despre care nu vreau să vorbesc prea mult acum, dar este probabilă”, a declarat Morata, conform elmundo.es.

Vârful a spus că, din cauza tratamentului său în Spania, se gândește inclusiv să plece de la Atletico Madrid. Recent își exprimase dorința de a continua pe Civitas Metropolitano, iar contractul său cu formația pregătită de Diego Simeone expiră abia în vara anului 2026.

Morata vrea să plece din Spania: „Nu există respect pentru nimic sau pentru nimeni”

„Cu siguranță că sunt mai fericit în afara Spaniei. Am spus-o de multe ori. Oamenii mă respectă. În Spania nu există respect pentru nimic sau pentru nimeni.

De aceea mă tot gândesc, deși sunt concentrat pe Campionatul European, că nu știu dacă este cel mai bun lucru pentru mine să rămân în Spania.

Când merg cu familia, toată lumea mă iubește, toată lumea mă tratează bine. Dar când merg cu o echipă, la fotbal, e total diferit. Zilele trecute s-a spus că plâng pentru că mi-au dat cartonaș galben. Ce prostie e asta!

Plângeam pentru că țara mea, cu mine căpitan, intrase în semifinale. N-aș putea niciodată să critic o persoană care plânge din cauza asta. Ei bine, mă critică, când mi-aș tăia mâna pentru a câștiga Campionatul European”, a adăugat Morata.

Ce planuri de viitor are Morata

Atacantul lui Atletico Madrid se gândește ca la finalul carierei sale să devină impresar pentru a-i învăța pe tinerii jucători să își gestioneze mai bine finanțele.

„Aș dori să fiu reprezentant sau agent. Dar vreau să ajut tinerii care încep în fotbal. Să le transmit că, atunci când îți începi cariera, câțiva ani te gândești că totul nu contează, că vei avea mereu bani și faimă. În realitate, chiar nu este nu este cazul.

Aș vrea să-i ajut să-și gestioneze bine banii, ca oamenii să nu-i înșele. Cred că trebuie să fie o mare satisfacție să iei un copil, să-l ajuți și apoi să ai o carieră grozavă. Nu am o pregătire economică bună, dar am niște elemente de bază și cu echipa mea îi pot ajuta”, a mai transmis Morata.

Alvaro Morata a evoluat în cariera sa pentru Real Madrid, Juventus, Chelsea și Atletico Madrid.

VIDEO EURO 2024. Spania - Germania 2-1 » Imagini cu bucuria imensă a ibericilor după calificarea în semifinalele Campionatului European

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează