Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  TURCIA - PORTUGALIA 0-3

CORESPONDENȚĂ DIN DORTMUND ULUITOR! Turcia - Portugalia, întrerupt de PATRU ori din același motiv! Prima dată, momentul a „topit” publicul și internetul

Primul spectator care a intrat pe gazon a avut succes, restul nu chiar // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Primul spectator care a intrat pe gazon a avut succes, restul nu chiar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2024 20:51 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 21:20

În minutul 69 al meciului dintre Turcia și Portugalia, scor final 0-3, un copil a pătruns pe gazon și s-a dus „glonț” la Cristiano Ronaldo. Căpitanul portughez l-a luat sub aripa lui și i-a oferit șansa unui selfie, un moment de neuitat pentru tânărul microbist.

Nu mai este nicio surpriză, Cristiano Ronaldo este un idol printre microbiști, portughezi și nu numai. Majoritatea celor care poartă tricoul Portugaliei la meciuri au numele lui CR7 trecut pe spate, numele lui Ronaldo răsună cel mai puternic înaintea și în timpul partidelor, auzi și vezi celebrul „Siuu” în fiecare colț al arenelor.

Unii decid să treacă la nivelul următor, din dorința de a obține o amintire prețioasă alături de idolul lor. S-a întâmplat și astăzi, în a doua repriză a meciului Turcia - Portugalia de la Euro 2024. Nu o dată, ci de 4 ori!

Turcia - Portugalia, întrerupt de PATRU ori din același motiv! Prima dată, momentul a „topit” publicul

În minutul 69, un copil a intrat pe gazon și s-a dus țintit la Cristiano. Acesta l-a primit cu brațele deschise și i-a oferit cu zâmbetul pe buze selfie-ul după care tânjea.

+6 FOTO

Satisfăcut, copilul a luat-o la fugă în încercarea de a scăpa de stewarzi. Aceștia s-au chinuit să-l prindă, au reușit abia după un slalom întins pe secunde bune! Publicul a aplaudat finețea cu care forțele de ordine au tratat momentul, având în vedere că era vorba despre un copil.

+6 FOTO

Alți 3 și-au încercat norocul. S-a încheiat cu huiduieli

În minutul 82, scenele s-au repetat, de această dată cu un adolescent în prim-plan. Stewarzii au ajuns la el înainte să apuce să facă selfie-ul cu Ronaldo, l-au reținut și au încercat să-l îndepărteze de la fața locului.

Din dorința de a rămâne cu amintirea acelui suvenir neprețuit, fotografia alături de Ronaldo, băiatul l-a tras de gât involuntar pe Cristiano, care nu a acceptat momentul la fel de călduros precum o făcuse cu aproximativ 15 minute mai devreme.

+6 FOTO

Publicul nu a privit cu aceiași ochi acest moment, huiduindu-l pe băiatul în cauză în momentul în care acesta era escortat în afara terenului.

S-a întâmplat o a treia oară ca Ronaldo să fie țintit pentru un selfie, de această dată în minutul 90+2! Nici acest suporter n-a părut să aibă succes, fiind îndepărtat rapid de lângă CR7.

Și a patra oară, în minutul 90+4, tot cu un adolescent în prim-plan! Aflat în preajma propriei porți, în așteptarea unui corner al adversarilor, Ronaldo a părut că se săturase de tentativele repetate de a se ajunge la el, reacționând nervos.

+6 FOTO

Au luat măsuri abia în prelungiri, dar degeaba!

Pentru a contracara alte eventuale astfel de încercări, cei care conduc dispozitivele de stewarzi au decis să-i alinieze la marginea terenului, astfel încât să preîntâmpine momentele de acest gen.

Nu au stat foarte bine, pentru că imediat după fluierul final a mai intrat cineva pe teren. Primele impresii au fost că Ronaldo a refuzat selfie-ul cu acesta.

La câteva minute distanță, după ce lusitanii salutaseră publicul, un al ȘASELEA spectator și-a făcut apariția pe gazon, și el țintind un selfie cu Ronaldo. Nu a mai ajuns la CR7, dar a făcut ravagii, reușind performanța de a dărâma un steward. „Bonus”, un alt steward l-a dărâmat pe atacantul portughez Goncalo Ramos!

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  22 Iunie 2024, 21:14

„Uluitor”? Adică nimic - clickbait, fomică, gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează