Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PORTUGALIA

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”

Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Slovenia, foto: Imago Images +15   FOTO
Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Slovenia, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 07:32 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 07:32

Florin Răducioiu (54 de ani), fostul mare internațional, nu a avut milă de Cristiano Ronaldo (39 de ani), cel care a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul Portugaliei cu Slovenia, din optimile Campionatului European. Starul lusitanilor a plâns în hohote după acest eveniment, însă Răducioiu nu a fost impresionat și a dat de pământ cu el.

Portugalia & Ronaldo s-au calificat cu mari emoții în sferturile Campionatului European, acolo unde o vor întâlni pe Franța, în reeditarea finalei din 2016. Au trecut la loviturile de departajare de Slovenia. Deși a ratat în timpul regulamentar, Ronaldo s-a revanșat atunci când conta cel mai mult și l-a învins pe Oblak.

Imediat după terminarea partidei, Florin Răducioiu a avut un discurs dur la adresa portughezului și a explicat faptul că a venit momentul să se retragă din fotbal.

Florin Răducioiu, după ce a văzut imaginile cu Cristiano Ronaldo: „Am văzut un jucător obsedat să înscrie”

„Ronaldo trebuie să facă un pas în spate. Am văzut un jucător obsedat să dea gol, îmi era milă de el. Mi-a dat impresia de neputință. Totul se putea termina cu o tragedie. Și mama lui a plâns. Dacă Portugalia ar fi pierdut, el ar fi fost vinovat. Totuși, calificarea a fost meritată.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia
+11 FOTO

Da, cred că e momentul (n.r. - să se retragă de la națională). N-a reușit să marcheze nici din penalty.”, a declarat Florin Răducioiu, la PRO TV.

Prezent în studio, Ciprian Marica, fostul atacant, a fost în asentimentul lui Răducioiu. Acesta a explicat faptul că și-a dorit ca Portugalia să fie eliminată pentru că și-a dorit atât de mult să joace cu Slovenia, după partida cu Georgia din grupe.

„Au vrut să joace cu slovenii și au fost aproape să piardă. Atât de mult și-au dorit acest adversar și atât de controversată a fost partida cu Georgia încât mi-aș fi dorit să fie eliminați, chiar dacă sunt fanul lui Cristiano Ronaldo. A ratat un penalty important.”, a explicat și Marica.

Portugalia se află acum în fața celui mai important test de la Campionatul European din Germania. „Șocul” cu Franța are loc vineri, 5 iulie, de la 22:00, și se anunță un meci extrem de echilibrat.

VIDEO. Imagini de la antrenamentul României, cu o zi înaintea duelului cu Olanda din optimile EURO 2024

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (29)
barghierimihai49
barghierimihai49  •  02 Iulie 2024, 18:37

Raducioiule,tu cand intrai pe teren nu erai obsedat sa marchezi?Sau intrai pentru o plimbarica?Sa-i recomanzi tu lui Ronaldo sa se retraga din fotbal?!Esti mic copil pe langa Ronaldo!Cat despre comentatorii de la PRO tv-niste amatori!Tot meciul Angliei cu Slovacia il ironizau pe Bellingham ca joaca prost si se intrebau mereu cand il scoate antrenorul de pe teren.Rezultatul e cunoscut:Bellingham marceaza poate cel mai frumos gol al campionatului si practic califica echipa AnglieiMorala:jucatorii mari raman mari,chiar si cand joaca mai slab un meci.Jucatorii mici devin doar comentatori si analisti de joasa speta!

666piturca
666piturca  •  02 Iulie 2024, 17:26
Postat de tk2014 pe 02 Iulie 2024, 11:25

de acord. oamenii sunt bagatori de seama. iar marica, actionar la farul, ce sa zica de ianus? dar cristiano de 3-4 ani ii trage in jos pe portughezi in meciurile importante. penalty-urile se mai si rateaza / apara, reactia lui a fost autentica. dar ratarea aia singur cu portarul nu o vedeai acum 5 ani. abia a ajuns la minge, nu si-a facut pasii, a tras din cadere desi avea prim planul. acolo e o problema de antrenor fara personalitate.

Respect. Cred că antrenorul, atunci când i s-a pus contractul în față, a înțeles clar cum merge treaba în Portugalia: de Ronaldo nu se atinge nimme’n lume. Vezi și presa de azi, portugheză, care de fapt îl ridică în slăvi. Ce-au găsit ei să sublinieze? Că ultimul penalty ratat de Ronaldo a fost acum doi ani, pe când juca la Manchester United. Nu că era să-i coste o calificare. Astea sunt vremurile; și Ronaldo este un fel de Joe ßiden. În pantaloni scurți.

Hegemonia
Hegemonia  •  02 Iulie 2024, 17:21
Postat de catalin.palcu pe 02 Iulie 2024, 10:39

Nu e vorba doar ca a ratat penalty, ci ca a ratat tot ! A sarit pe sub centrari, a irosit absolut toate loviturile libere ale Portugaliei samd. E clar ca nu se pune in slujba si ca e disperat sa iasa el in evidenta. E curios ca la CM din Qatar ajunsese rezerva, iar la 2 ani distanta a redevenit titular.

ronaldo a inscris la al 6-lea european consecutiv si portugalia este in sferturi. restul nu cred ca ii intereseaza pe portughezi.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează