Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA

Furia suporterilor englezi a atins cote XXL. Ce i-au făcut selecționerului Gareth Southgate

Gareth Southgate, selecționer Anglia/ foto: Imago Images
Gareth Southgate, selecționer Anglia/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 14:33 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 14:48

Fanii reprezentativei Angliei l-au bombardat pe selecționerul Gareth Southgate cu pahare de bere după 0-0 cu Slovenia.

Anglia s-a calificat de pe primul loc în grupă în optimile de finală ale turneului final din Germania. Însă jocul său a lăsat mult de dorit. Inclusiv în ultima partidă, cea jucată împotriva Sloveniei (0-0).

Iar suporterii îl arată cu degetul pe selecționerul Gareth Southgate. Marți seară, la finele partidei cu ex-iugoslavii, s-a consumat un moment chiar reprobabil.

Englezii au aruncat cu pahare de bere în direcția selecționerului Gareth Southgate

În momentul în care fostul internațional a trecut prin dreptul unui sector de tribună rezervat fanilor Albionului, pentru a le mulțumi și a-i aplauda, în direcția lui au fost aruncate două pahare de bere!

VIDEO. Fanii englezi aruncă pahare de bere în direcția selecționerului Gareth Southgate

Întrebat la conferința de presă despre furia fanilor, Southgate a comentat: „Da, am observat asta. Știu povestea, în ceea ce mă privește pe mine. Este un mediu neobișnuit în care trebuie să lucrezi”.

Totodată, el a adăugat gânditor: „Nu cunosc nicio altă echipă care să se fi calificat în runda următoare, dar să primească atât de multe critici ca noi”. Selecționerul a văzut pe teren cu totul altceva decât suporterii.

Gareth Southgate a văzut alt meci decât suporterii

„Per total, sunt foarte mulțumit de performanța echipei. Am avut o calitate mai bună pe minge și am fost solizi în defensivă. Am văzut progrese. Golurile vor veni, sunt sigur”, a spus el.

Căpitanul Harry Kane (30 de ani) și-a apărat recent antrenorul: „Cred că meseria selecționerului Angliei este foarte grea, el știe asta și noi știm asta. Întotdeauna vor exista oameni care îl critică sau se îndoiesc de el, dar palmaresul său vorbește de la sine – are cu adevărat succes cu noi”.

Gareth Southgate vrea să părăsească naționala dacă nu câștigă Euro 2024

Southgate a ajuns în finala Campionatului European cu Anglia, în urmă cu trei ani, iar acum a avansat în optimile de finală de pe primul loc în grupă.

Cu toate astea, el nu intenționează să mai rămână pe banca naționalei dacă ratează titlul european și în Germania: „Dacă nu câștigăm Euro, probabil că nu voi mai fi selecționer. Cred că e ultima șansă”.

VIDEO. Corespondență GSP din Germania » Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor: "Cred că nu vom pierde cu Slovacia. Nu e bine să dăm peste Franța sau Anglia, perfect ar fi cu Slovenia"

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează