INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  MEDIA

GSP.RO E LA EURO Gazeta Sporturilor este singura instituție media din România care trimite 6 jurnaliști la turneul final din Germania

Sergiu Alexandru, Daniel Grigore, Ionuț Iordache, Ovidiu Ioanițoaia, Eduard Apostol și Andrei Crăițoiu vor transmite corespondențe de la Euro 2024 pentru cititorii GSP
Sergiu Alexandru, Daniel Grigore, Ionuț Iordache, Ovidiu Ioanițoaia, Eduard Apostol și Andrei Crăițoiu vor transmite corespondențe de la Euro 2024 pentru cititorii GSP

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2024 09:33 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2024 13:33

Campionatul European de fotbal va debuta pe 14 iunie la München, iar Gazeta Sporturilor este pregătită pentru cea mai importantă competiție fotbalistică a anului 2024 ♦ GSP va avea, pe toată perioada turneului final, trimiși speciali în Germania, acolo unde se vor disputa cele 51 de meciuri ♦ Cei 6 sunt Ovidiu Ioanițoaia, Eduard Apostol, Ionuț Iordache, Andrei Crăițoiu, Sergiu Alexandru și Daniel Grigore.

În fiecare zi, pe www.gsp.ro, o să găsiți corespondențe de la fața locului, reportaje speciale, fotoreportaje spectaculoase, imagini video cu cele mai interesante evenimente, interviuri și articole atât despre echipa națională a României, despre țările participante, cât și despre țara și orașele gazdă ale Europeanului.

De la München la Köln, din Frankfurt la Stuttgart sau de la Leipzig la Berlin, cei șase trimiși speciali ai GSP.RO, cei mai mulți pe care o instituție media din România îi are la fața locului, vor transmite în timp real tot ce mișcă pe durata turneului final.

Ovidiu Ioanițoaia » Cel mai experimentat jurnalist al Gazetei Sporturilor va bifa în Germania cel de-al nouălea său turneu final european. La care se adaugă alte 7 participări la Campionatele Mondiale! Povestea a început în Franța, în 1984, apoi a relatat de la fața locului și a trimis corespondențe speciale în 1996, 2000, 2004, 2008, 2012, 2016 și 2020. Ioanițoaia a construit "Sportul românesc", a pus temelia "ProSport" și lucrează la prestigiul Gazetei Sporturilor, versiune #mileniul 3.

Ionuț Iordache » Șeful Departamentului fotbal a ales calea presei sportive în 2002, fiind atras de statistică. Asta după ce-a absolvit Facultatea de Finanțe din cadrul ASE. De 22 de ani lucrează fără întreruperi la Gazeta Sporturilor. Cu mii de meciuri pe care le-a urmărit și despre care a scris, Ionuț aduce, de ceva vreme, cititorilor GSP imagini palpitante, unghiuri fresh și informații de pe stadioanele din toată țara. Este pasionat de fotografie și va imortaliza tot ce mișcă în Germania.

Eduard Apostol » În 1999, la 20 de ani, dădea probe de joc și era acceptat în echipa Ovidiu Ioanițoaia, alături de care a rămas până azi! Nici nu știe când au trecut două decenii de reportaje și interviuri în fotbalul intern, internațional și echipa națională. Reporter de teren adevărat, "câine" de cursă lungă, e bine să nu-ți lipsească atunci când "explodează" un breaking news. Tête-à-tête cu fotbaliști, oficiali de cluburi și alți sportivi de calibru ai sportului românesc.

Andrei Crăițoiu » E omul bun la toate și știe culisele fotbalului. Jurnalist la Gazeta Sporturilor din 2006. Are în CV un Campionat Mondial, un Campionat European, plus unul Under 21, dar și o finală de Europa League. În 2018 a fost desemnat de Asociaţia Presei Sportive din România jurnalistul anului. La Euro o să fie prezent peste tot și nu va rata nicio informație ce poate face diferența. Are mii de meciuri de pe stadioane și știe că orice detaliu poate face oricând diferența.

Sergiu Alexandru » Redactor online de mai bine de un deceniu, doar la Gazeta Sporturilor, unde s-a format și-a devenit titular incontestabil. Scrie în principal despre fotbal, tenis și Formula 1. Face interviuri și caută cele mai relevante surse din sport. Mereu la curent cu noutățile din fotbalul internațional, atent la toate detaliile din culise și la amănuntele care pot face oricând diferența.

Daniel Grigore » Redactor online din 2020 și, începând din februarie 2024, moderator al emisiunii "Premier GSP", un show onest și informativ despre cel mai frumos fotbal de club din lume. O minte analitică, se străduiește să relateze precis, cuprinzător, și să prezinte cele mai relevante știri pentru publicul Gazetei. Om de bază la "punctul de comandă" al departamentului online, pasionat iremediabil de sport, îndeosebi de fotbal.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (9)
zb59
zb59  •  09 Iunie 2024, 02:15

Unul, dom’ director cica “ …lucrează la prestigiul Gazetei Sporturilor, versiune #mileniul 3”:)) Iar altul, nu-ii retin numele, va “poza tot ce misca in Germania”!:)) Buni…rau de tot, nu!?:))

mafa
mafa  •  08 Iunie 2024, 13:16

La cate telejurnale i-au mai ramas lasati-l sa-si faca damblaua.

kuba
kuba  •  08 Iunie 2024, 13:10

Ala din dreapta mai durduliu, era bun de trimis in Japonia sa relateze sumo

Vezi toate comentariile (9)
Comentează