INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA - ANGLIA

Au pus „tunurile” pe Harry Kane: „E leneș și enervant! Parcă am avea un Ronaldo în echipă”

Harry Kane, foto: Getty Images
Harry Kane, foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 11:36 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 12:53

Harry Kane, căpitanul și golgheterul Angliei, n-a făcut o figură reușită la turneul final din Germania, până acum, în ciuda celor două goluri marcate.

La „optimea” cu Slovacia (2-1), suporterilor englezi le-a cășunat pe selecționerul Gareth Southgate, în care au aruncat cu pahare de bere. Acum, înaintea semifinalei cu Olanda, de miercuri, sub tirul criticilor a intrat căpitanul Harry Kane.

+39 FOTO

The Guardian: „Acesta nu este Harry Kane pe care-l cunoaștem”

Presa și analiștii TV acuză prestația atacantului în „sfertul” cu Elveția, tranșat la penalty-uri. „Acesta nu este Kane pe care îl cunoaștem! Este imobil, nu-și face jocul obișnuit”, a scris seriosul cotidian englez „The Guardian”.

Atacantul lui Bayern a și fost înlocuit în prelungiri (110), înaintea loviturilor de departajare. „Sky Sports”, la rându-i, a comentat: „A fost lent. Mereu cu un metru în urma fazei”.

Harry Kane comparat cu Cristiano Ronaldo: „Chiar mă enervează”

Cel mai dur s-a dovedit Jamie O'Hara, 37 de ani, fost jucător al lui Tottenham și Wolverhampton, care l-a comparat pe Kane cu „bătrânul” Cristiano Ronaldo (39 de ani).

„Nu pare în formă, e leneș, chiar mă enervează. Sunt îngrijorat, parcă am avea un Ronaldo în echipă și trebuie să-l lăsăm să joace”, a comentat O'Hara la postul de radio „talkSPORT”.

VIDEO. EXCLUSIV Răzvan Lucescu, analiza Euro: „Germania a fost defavorizată de arbitri! Foarte dezamăgit de Anglia, iar Italia a fost o tristețe”

Kane, două goluri până acum, n-a venit la turneul final în plenitudinea forțelor. Din cauza unor probleme la spate, el a ratat finalul sezonului în Bundesliga, după care a făcut eforturi să-și recupereze forma fizică până la startul Euro 2024.

Harry Kane admite: „M-am simțit obosit. Am avut crampe”

Căpitanul reprezentativei Albionului a admis după „sfertul” cu Elveția că nu se află în cea mai bună dispoziție. „Nu m-am accidentat, dar m-am simțit obosit. M-am împiedicat de câteva sticle de apă și am avut crampe la mușchii inschiogambieri”, a comentat Kane, înlocuit în minutul 110 cu Ivan Toney.

Englezii s-au descurcat și fără căpitan. Toți cei cinci executanți au marcat fără probleme la loviturile de departajare. Portalul „Goal.com” l-a încadrat pe Kane la categoria „Perdanți” și a explicat: „Adevărul este că nu a mai fost util echipei cam de mult timp”.

VIDEO. Match Preview. Olanda - Anglia » Semifinală - II - EURO 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează