INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - ANGLIA

Căpitanul Harry Kane, în fața primului trofeu din carieră: „Aș da orice”

Harry Kane. Sursă foto: Imago +42   FOTO
Harry Kane. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 11:14 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 11:40

Harry Kane (30 ani), golgheterul all-time al „The Three Lions” și al doilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, nu s-a ferit să vorbească de „elefantul din cameră”, chiar înaintea marii finale de la Campionatul European.

Spania și Anglia se vor înfrunta în această seară pe Olympiastadion, de la ora 22:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Pro TV.

Harry Kane: „Sunt și mai motivat în fiecare an să schimb asta”

Nu este un secret faptul că nu am câștigat un trofeu individual. În fiecare an ce trece, sunt și mai motivat să schimb asta. Am ocazia să câștig unul dintre cele mai importante trofee din fotbal și să fac istorie alături de naționala mea.

Nu am nici un dubiu: aș da orice am făcut în cariera mea pentru a câștiga în această seară. Ar însemna totul pentru mine. Ar fi cel mai frumos sentiment ca fotbalist”, a declarat Harry Kane la conferința de presă premergătoare partidei contra „Furia Roja”, conform Sky Sports.

Cu 66 goluri în 97 partide, Harry Kane este cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative britanice, devansând nume precum Wayne Rooney, Bobby Charlton sau Gary Lineker. În urmă cu mai multe săptămâni, Rooney îl numea pe Kane drept „cel mai bun jucător englez din toate timpurile”.

La acest turneu final, Kane a marcat de trei ori, fiind golgheterul competiței, la egalitate cu alți cinci jucători, conform noii reguli UEFA. În stagiunea precedentă de Bundesliga, a marcat de 36 ori pentru Bayern, însă nu a fost suficient pentru ca acesta să-și treacă în palmares primul trofeu, Leverkusen, sub comanda lui Xabi Alonso, având un sezon de-a dreptul fantastic.

+37 FOTO

Sunt sigur că și fanii s-ar bucura enorm de acest moment în istorie. Să mă pot bucura de acest lucru ar fi ceva extrem de special. A fost un ultim Campionat European greu de digerat, deci există o motivație în extra, însă știm că va fi extrem de greu.

Așa cum a spus și antrenorul, totul va sta în micile detalii, aspect la care am stat foarte bine în acest turneu. Va trebui să dăm totul în această finală. Știu ce ar însemna pentru mine, dar și pentru țară să câștigăm această finală. Având asta în minte, o putem folosi ca motivație”, a mai spus fostul atacant al celor de la Spurs.

Din punctul meu de vedere, este o șansă incredibilă de a face mulți oameni fericiți, inclusiv pe mine, va fi o bătălie pe cinste. Este momentul să trecem linia de finish.

- Harry Kane, atacant Anglia

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  14 Iulie 2024, 12:33

Ai da orice, Harry...Dar ai da zile de la tine?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează