INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BELGIA - ROMÂNIA

EXCLUSIV Încredere maximă în naționala României: „Nu am văzut nici Generația de Aur jucând așa! S-a trezit ursul adormit”

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2024 20:51 / Actualizat duminica, 23 iunie 2024 09:05

Raul Rusescu, Leo Grozavu și Dan Alexa sunt invitații lui Alexandru Barbu la GSP Live și au prefațat partida României cu Belgia, care se va disputa de la ora 22:00 pe stadionul din Koln. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Cei trei s-au declarat foarte optimiști înainte de partida din această seară. În cazul unei victorii, România ar obține deja biletele pentru optimile de finală ale Campionatului European.

VIDEO. Dan Alexa: „Există o emulație comparabilă cu cea din 1994”

„A fost o evoluție neașteptată pentru toată lumea, există o emulație aparte, comparabilă cu ce s-a întâmplat în 1994. Întâlnim o favorită a grupei, care a arătat rău în primul meci al grupei. Dacă vorbeam în urmă cu o săptămână, aș fi spus că Belgia era favorită certă, însă acest lucru s-a schimbat.

Avem o stare de spirit care se poate transpune într-o evoluție bună și un rezultat favorabil, cel puțin de egalitate. Principala calitate a acestei echipe este starea de spirit, iar totul a culminat în partida cu Ucraina. Marele merit este al lui Edi Iordănescu, iar jucătorii au câștigat o grupă în care nu le dădea nimeni nicio șansă. Am încredere că astăzi putem face un rezultat bun”, a spus Dan Alexa, antrenorul celor de la Tunari.

Raul Rusescu: „S-a format un grup unit”

„S-a schimbat ceva înaintea acestei campanii, probabil în momentul în care i s-a dat continuitate selecționerului. A apărut încrederea, s-a format un grup unit, știm bine criteriile de selecție ale lui Edi.

Toate acestea ne-au dus în punctul în care am reușit să câștigăm partide fără noroc, doar prin joc”, a spus fostul atacant al celor de la FCSB, Sevilla sau Unirea Urziceni.

Leo Grozavu: „S-a trezit ursul adormit!”

„Am ridicat ștacheta, trebuie să avem încredere în echipa națională. Băieții merită toată încrederea, cred că vom face o partidă fantastică. Toate datele duc spre o altă evoluție bună, ținând cont de cât de slab a arătat Belgia în prima partidă.

Am căpătat un capital de moral fantastic în urma victoriei cu Ucraina. Acesta ne poate oferi un rezultat bun în partida din această seară, care ne-ar și califica mai departe. S-a trezit ursul adormit!”

Am făcut un rezultat fantastic cu Ucraina, am câștigat grupa, dar să nu uităm că nu a fost o grupă extrem de dificilă. Ne-au avantajat problemele Elveției, Belarusului și Israelului. Cred că ar trebui să rămânem echilibrați, să vedem ce se va întâmpla în această seară, iar abia apoi să ne dăm seama dacă această echipă a ajuns la maturitatea necesară.

Suntem într-o situație în care nimic nu este decis. Nu am văzut nici la Generația de Aur asemenea jocuri, nu mă așteptam, dar să rămânem echilibrați. Celelalte două partide se anunță foarte dificile. Întâlnim o selecționată a Belgiei, pe cât de rănită, pe atât de motivată. Cred că îi putem contracara totuși

- Leo Grozavu, la GSP Live

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Belgia - România

Urmărește AICI emisiunea GSP Live, dedicată partidei dintre Belgia și România:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  23 Iunie 2024, 12:56

Cum naiba sa ii lauzi pe zabalosii astia de la nationala chiar intr-una...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează