INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA

Campionii Europei, petrecere în avionul care i-a adus la Madrid! Imagini de neratat: cum au fost surprinși Yamal, Rodri, Gavi și Nico Williams

Foto: Imago +15   FOTO
Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2024 20:04 / Actualizat luni, 15 iulie 2024 20:04

Spaniolii au petrecut în avionul care i-a adus în Spania, la Madrid, după ce au câștigat Euro 2024 în fața Angliei, scor 2-1.

Jucătorii din lotul Spaniei au cântat și au dansat în avionul care i-a adus din Germania în Madrid, iar unii dintre ei s-au odihnit.

GALERIE FOTO. Petrecerea spaniolilor în avionul spre Madrid

Foto: Marca
Foto: Marca
Foto: Marca
Foto: Marca
Foto: Marca
+11 FOTO

Yamal și Nico Williams cu ochelari de soare extravaganți

Tinerii senzaționali ai spaniolilor, Lamine Yamal și Nico Williams, au purtat la petrecerea din avion ochelari de soare extravaganți.

VIDEO. Naționala Spaniei a revenit în țară după ce a câștigat EURO 2024

Rodri, declarat jucătorul turneului la Euro 2024, a purtat un tricou replică al echipamentului de joc al Spaniei cu numărul 4. „Creierul” spaniolilor obișnuiește să poarte numărul 16. Explicația apare atunci când jucătorul se întoarce cu spatele: numărul 4 și în loc de numele său este scris „Regii Europei”. Spania a câștigat al patrulea titlu european și este țara cu cele mai multe trofee în istoria Euro.

Gavi, marea absență a Spaniei de la Euro 2024 a coborât din avion cu un fular al Spaniei pe cap, iar în timpul petrecerii fotbalistul s-a arătat foarte interesat de camerele de fotografiat.

În tricourile de prezentare sau cele festive, jucătorii spanioli au debarcat în Madrid. Căpitanul Alvaro Morata și selecționerul Luis de la Fuente au prezentat trofeul Euro 2024 imediat cum au coborât din aeronavă.

Ce a spus Gareth Southgate după finala pierdută în fața Spaniei: „A fost cea mai bună echipă de la acest turneu”

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a declarat după partidă că Spania a fost cea mai bună echipă de la turneu, dar elevii lui nu au făcut suficient pentru a învinge.

„Cred că Spania a fost cea mai bună echipă de la acest turneu. Nu am ținut suficient de bine de minge, dar am fost în joc până în ultimele 10 minute. Sunt cu adevărat devastat. Jucătorii au fost absolut incredibili, sunt mândru de ce au realizat. Ne-a lipsit numai puțin.

Am avut puțin impuls după golul lui Palmer, am avut și o ocazie mare de a egala în final, însă per total, pe durata celor 90 de minute, nu sunt sigur că am făcut suficient.

Cred că jucătorii trebuie să-și asume un merit enorm pentru că ne-au adus până în acest punct, pentru felul în care au luptat și au reprezentat tricoul cu mândrie, pentru caracterul și rezistența de care au dat dovadă. Nu s-au lăsat doborâți până la final, în ultimele 5 minute din joc”, a declarat Gareth Southgate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Superliga
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Superliga
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică
Superliga
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică

Dan Șucu vrea să-l demită azi pe Neil Lennon » Marius Șumudică, în discuții pentru a prelua Rapidul

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României Betano: Dinamo o întâlnește pe FC Voluntari, echipa lui Claudiu Niculescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează