INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA - ELVEȚIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Jude Bellingham, uluit când a văzut că ar fi urmat să fie schimbat cu Elveția » Ce concluzie au tras imediat englezii

Jude Bellingham. Foto: Imago Images
Jude Bellingham. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2024 09:47 / Actualizat duminica, 07 iulie 2024 09:47

Englezii au fost mai șocați de falsa schimbare a lui Bellingham în minutul 78, la 1-0 pentru helveți, decât de golul lui Embolo din minutul 75. Situația s-a lămurit rapid, nu Jude era cel vizat pentru înlocuire, imediat a egalat Saka, după care „Three Lions” s-au impus la penalty-urile de departajare, scor 5-3

Un moment care i-a ținut pe englezi cu sufletul la gură și care l-a uluit pe Jude Bellingham! În minutul 78 al sfertului de finală cu Elveția, la scorul de 1-0 pentru adversari, selecționerul „Three Lions” a decis să facă trei schimbări dintr-un foc. De pe margine s-a arătat pe plăcuță că numărul 10 ar urma să fie schimbat.

Tocmai Jude! Fanii britanici au intrat în panică, Bellingham rămâne un om esențial pentru Anglia, ca și pentru Real Madrid, fiind recunoscut apetitul lui de a marca in extremis tocmai când îi este mai greu echipei sale. Ultima oară, deunăzi, când a egalat cu Slovacia în optimi, la 1, apoi formația din Albion s-a calificat mai departe în prelungiri.

Jude Bellingham și o întreagă Anglie a rămas uluită. Prima concluzie a microbiștilor

Bellingham, 21 de ani, a venit lângă arbitrul Daniele Orsato, se uita spre margine și nu-i venea să creadă. La un moment dat, chiar și-a tras tricoul spre piept, de parcă s-ar fi pregătit să fie scos. Apoi, totul s-a clarificat, a fost o confuzie. A fost înlocuit Ezri Konsa.

După alte zece minute, BBC a afișat o clarificare a înlocuirilor în partea de jos a ecranului în timpul acoperirii meciului lor live.. Atât de mare a fost „șocul”, inițial.

Au curs ulterior mesajele, iar unul dintre ele a fost preluat de media din Albion, în frunte cu The Sun: „Bellingham știa că nu va fi înlocuit - fără să se uite la plăcuța de pe margine - ceea ce întărește ideea că Southgate își pre-planifică înlocuitorii înainte ca prima minge să fie lovită. Preferă așa decât să lucreze sub impulsul jocului”.

Un altul a scris: „M-am gândit că Bellingham știa literalmente că nu va pleca (de pe teren), ceea ce înseamnă că Southgate își planifică schimbările înainte, indiferent de modul în care jucăm!”.

34de selecții și 5 goluri a reușit Bellingham pentru naționala Angliei

Reacția lui Jude Bellingham la finalul meciului: „Cel mai bun meci al nostru de la Euro”

„Una peste alta, a fost cel mai bun meci al nostru la acest turneu. Am simțit că avem controlul și am stat bine și în defensivă, doar că am ratat la ocaziile mari ivite.

Lucrurile pe care nu le poți măsura sau vedea, caracterul și mentalitate, le-am avut la loviturile de departajare.

Jucătorii care au intrat au lovit de puține ori balonul și au mers apoi să execute un penalty, cu atât de multă presiune... Sunt mulți băieți speciali în vestiar. Uneori poți și să ratezi un penalty, se întâmplă, dar e o consolare când știi că urmezi un întreg proces”, a declarat Bellingham.

Și fiindcă tot au băut bere fără limită alături de fanii olandezi la Dusseldorf, unde englezii au avut meci cu elvețienii, britanicii vor da piept în semifinale, miercuri, la Dortmund, împotriva formației lui Ronald Koeman.

2meciuri consecutive a adunat Anglia în care a primit gol, a revenit și a obținut calificarea, după Slovacia (1-1, 2-1 în prelungiri) și Elveția (1-1, 5-3 la penalty-uri)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Superliga
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor
Stranieri
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  07 Iulie 2024, 12:43

Nu ma mai intereseaza cine cistiga acest euro, atit imi mai doresc, sa nu il vad pe cocalarul asta antipatic ca pune mina pe trofeu.

camcam
camcam  •  07 Iulie 2024, 11:55

uluiti ? dar ce a aratat asta in acest turneu ? frustrare si figuri cat pt 10 jucatoari ! pe asta il vor balonul de aur ? vini ,foden ,witz si musiala sunt peste el.

666piturca
666piturca  •  07 Iulie 2024, 10:08

Maaaare echipă, maaaaare meci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează