INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PORTUGALIA - FRANȚA

Kylian Mbappe a primit o notă șocantă în L'Equipe, după ce a cerut să fie schimbat înaintea loviturilor de departajare

L'Equipe a fost extrem de dură cu Kylian Mbappe (25 de ani), după victoria cu Portugalia, scor 0-0, (5-3 d.pen.), în urma căreia naționala condusă de Didier Deschamps s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Germania. +24   FOTO
L'Equipe a fost extrem de dură cu Kylian Mbappe (25 de ani), după victoria cu Portugalia, scor 0-0, (5-3 d.pen.), în urma căreia naționala condusă de Didier Deschamps s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Germania.

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2024 09:34 / Actualizat sambata, 06 iulie 2024 09:45

Prestigioasa publicație franceză L'Equipe a fost extrem de dură cu Kylian Mbappe (25 de ani), după victoria cu Portugalia, scor 0-0, (5-3 d.pen.), în urma căreia naționala condusă de Didier Deschamps s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Germania.

Kylian Mbappe, principala speranță din atacul Franței, nu s-a ridicat la nivelul aștepărilor în meciul în care doar loteria loviturilor de departajare i-a trimis pe „cocoși” în semifinale.

Prestația noului fotbalist de la Real Madrid a fost taxată de cotidianul francez L'Equipe, care s-ar fi așteptat că Mbappe să fie cel care le va conduce naționala spre semifinale. Jurnaliștii i-au acordat acestuia nota 2 și scriu că el a fost cel care a încetinit atacul Franței.

L'Equipe i-a acordat nota 2 lui Kylian Mbappe, după ce Franța a trecut de Portugalia în sferturile de la Euro 2024: „Se presupune că trebuie să ofere viteză jocului, el l-a încetinit”

„Deși se presupune că Mbappe trebuie să ofere viteză jocului, el l-a încetinit. Nici nu a primit pase de la colegi, însă este dificil din moment ce el nu mai pune deloc capul la mingi și nu îndrăznește să intre în dueluri. Cu excepția unui șut blocat și a unuia slab, statisticile lui au fost modeste”, au scris cei de la L'Equipe, citați de sport.ro.

Titular în partea stângă a atacului francez, Mbappe a fost înclocuit cu Bradley Barcola în minutul 106. La finalul meciului, „decarul” naționalei lui Deschamps a spus că se simțea obosit și el a fost cel care a cerut să fie schimbat.

„Da, eu am cerut să fiu schimbat. Discutasem deja cu selecționerul la finalul celor 90 de minute. Am stabilit că voi încerca să continui, însă la finalul primei reprize suplimentare m-am simțit foarte obosit. Mi-a spus că este în regulă”, a spus Mbappe, la finalul meciului.

Match Preview » Anglia - Elveția, Euro 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția surprinzătoare a lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat de meciul FCSB-ului cu PAOK: „Era mai important pentru mine”
Superliga
Reacția surprinzătoare a lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat de meciul FCSB-ului cu PAOK: „Era mai important pentru mine”
Tirada virulentă a lui Denis Alibec: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac ca să primesc penalty?”
Superliga
Tirada virulentă a lui Denis Alibec: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac ca să primesc penalty?”
Mihai Stoica, după PAOK - FCSB: „Aș vrea să subliniez ceva ce nu s-a discutat” + De câte puncte mai are nevoie campioana pentru calificare
Europa League
Mihai Stoica, după PAOK - FCSB: „Aș vrea să subliniez ceva ce nu s-a discutat” + De câte puncte mai are nevoie campioana pentru calificare

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (3)
Magdaliviu
Magdaliviu  •  06 Iulie 2024, 13:52

Sa mai des niste lecții la tv.

portardelegenda
portardelegenda  •  06 Iulie 2024, 11:20

Lucrurile sunt simple . Mbappe își câștigă banii la Real Madrid . Aici obiectivul său este să nu se accidenteze

monika.
monika.  •  06 Iulie 2024, 10:42

Nu-i in forma, incurca echipa, ca si dd.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează