Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA - FRANȚA

Problema la care nu se aștepta Kylian Mbappe înaintea meciului Olanda - Franța » UEFA îi stă în cale

Masca lui Kylian Mbappe +12   FOTO
Masca lui Kylian Mbappe

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2024 13:12 / Actualizat vineri, 21 iunie 2024 13:25

Kylian Mbappe (25 de ani) nu va putea să poarte masca având culorile Franței, la meciul de la ora 22:00 de astăzi, împotriva Olandei, în cazul în care Didier Deschamps și stafful medical al „cocoșilor galici” vor decide că noul star al lui Real Madrid să intre pe teren.

  • Olanda - Franța, derby-ul zilei la EURO 2024, meci din Grupa D a turneului final din Germania, se joacă diseară, de la ora 22:00. Partida de la Leipzig va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

Regulamentul UEFA menționează că „echipamentul medical purtat pe terenul de joc trebuie să fie de o singură culoare” și „nu trebuie să permită identificarea echipei sau producătorului”. Cum Mbappe s-a prezentat la antrenamentul de joi al naționalei sale protejat de o mască având tricolorul francez, format din culorile albastru, alb și roșu, căpitanului reprezentativei din Hexagon îi va fi interzis, prin urmare, să o folosească într-o partidă de la turneul final din Germania.

Problematica mască a lui Kylian Mbappe

Pentru a rezolva situația, lui Mbappe i s-au prezentat alte măști pe care să le poarte și să se afle în conformitate cu regulamentele UEFA, informează publicația britanică „The Independent”. Totuși, Franța va verifica regulile, în acest sens, în cadrul unei întâlniri tehnice cu UEFA, programate să aibă loc înaintea partidei cu Olanda.

+8 FOTO

Kylian Mbappe speră să joace cu Olanda, iar informațiile furnizate de selecționerul Didier Deschamps par să ducă în această direcție.

Prezența sa, incertă în continuare pentru meciul cu Olanda

„Totul merge în direcția corectă după acest șoc major cu consecințe. Ieri (n.r.- miercuri, 19 iunie) a ieșit, a făcut un mic antrenament. Acesta va fi și cazul în această seară (n.r. - joi, 20 iunie). Lucrurile se mișcă în direcția corectă pentru a se asigura că el va fi disponibil mâine (n.r.- astăzi)”, au fost cuvintele lui Didier Deschamps.

Cu toate acestea, chiar dacă Mbappe nu are nevoie de o intervenție chirurgicală imediată, stafful Franței monitorizează cu atenție starea căpitanului echipei și a ezitat să stabilească un interval precis pentru recuperarea acestuia.

În acest context, este posibil ca, în cele din urmă, Didier Deschamps să nu riște să îl expună pe cel mai important jucător al său la o accidentare mai gravă și să îl menajeze la meciul contra „Portocalei mecanice”. Franța se află într-o poziție favorabilă pentru calificarea în optimile EURO 2024, după ce a învins-o pe Austria în prima etapă, scor 1-0.

Împotriva austriecilor, Mbappe și-a rupt nasul când s-a lovit cu fața de umărul fundașului Kevin Danso. El a părăsit stadionul într-o ambulanță, însă a glumit ulterior, prin intermediul rețelelor sociale, cerându-le urmăritorilor săi câteva idei de măști.

VIDEO Mbappe primește cadou masca pe care trebuie să o poarte la Euro 2024

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează