INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  CROAȚIA

VIDEO VIRAL „Te rog mult, nu face asta!” » Moment TULBURĂTOR la conferință: mesajul unui jurnalist italian l-a copleșit pe Luka Modric! Imaginile fac înconjurul internetului

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2024 10:18 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 13:23

La conferința de presă de după Croația - Italia 1-1, interacțiunea dintre un jurnalist peninsular și Luka Modric, căpitanul selecționatei lui Zlatko Dalic, s-a viralizat. Italianul i-a mulțumit decarului, rugându-l chiar să nu se retragă niciodată din activitate.

La 38 ani și 289 zile, Luka Modric a devenit cel mai în vârstă jucător care reușește să puncteze la acest Campionat European. După ce Croația s-a văzut egalată în minutul 90+8, finalista Campionatului Mondial din 2018 are nevoie de un adevărat miracol pentru a se califica în optimile de finală.

Luka Modric, rugat de un jurnalist italian: „Te rog, nu te retrage, nu face asta”

Modric a trecut de la agonie la extaz pe arena din Leipzig. În minutul 54, penalty-ul acestuia a fost apărat de Gigio Donnarumma, însă jucătorul „Los Blancos” s-a revanșat, deschizând scorul un minut mai târziu. Speranțele fostei finaliste de la Campionatul Mondial din 2018 s-au spulberat odată cu golul lui Zaccagni din minutul 90+8.

Victoria ar fi fost singura opțiune viabilă pentru croați, dacă ar fi vrut să atingă faza optimilor de finală. În această situație, este nevoie de un adevărat miracol.

Modric a fost declarat cel mai bun om al partidei, iar la conferința de presă de după meci a avut loc un moment inedit.

„Bună seara, Luka, din partea unui jurnalist italian. Voiam să îți mulțumesc pentru tot ce ai arătat, nu doar în această seară, ci în întreaga carieră. Încă o dată, ai demonstrat că ești un jucător de clasă. Ai reușit să marchezi, chiar dacă ai ratat un penalty.

Aș vrea să te rog să nu te retragi niciodată, ești unul dintre cei mai buni jucători pe care am avut onoarea să îi comentez, îți mulțumesc!”, i-a transmis jurnalistul lui Modric, moment în care toată lumea din sală a început să aplaude.

Îți mulțumesc din adâncul sufletului pentru vorbele frumoase. Și eu mi-aș dori să pot juca pentru totdeauna, dar va veni o vreme când va trebui să îmi pun ghetele în cui. Voi continua să joc, nu știu pentru cât de mult timp, dar îți mulțumesc pentru complimente”, a replicat veteranul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (4)
tristan
tristan  •  25 Iunie 2024, 21:27

Minunat jucator Modric ..MI NU NAT!!

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Iunie 2024, 15:35

Dincolo de orgolii si interese există VALOARE. Iar asta trebuie apreciata si respectată. Respect Luca Modriç

rav410wrc
rav410wrc  •  25 Iunie 2024, 14:09
Postat de demolarii pe 25 Iunie 2024, 13:52

Pur si simplu lectie despre ce inseamna un jurnalist adevarat. Iar despre Modric, doar ata, fara el Real nu era Real , Ronaldo nu era Ronaldo, Benzema nu era Benzema, Vinicius nu era Vinicius. Dar el Modric era Modric si la Avantul Poplaca......

Dar cu mentiunea ca daca Italia nu egala in ultimul minut, probabil ca si jurnalistul italian si-ar fi uitat doza de fair-play, la masa presei !? ;))) Italienii nu prea-s cunoscuti, ca i-ar da fair-play-ul afara din casa !! :(((

Vezi toate comentariile (4)
Comentează