INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA

Fostul internațional de la Bayern și Liverpool l-a pus la punct pe Bellingham: „Nu-mi place atitudinea lui! Se aruncă imediat pe jos”

Jude Bellingham, în semifinala cu Olanda // foto: Guliver/gettyimages +42   FOTO
Jude Bellingham, în semifinala cu Olanda // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 20:17 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 20:17

Markus Babbel (51 de ani), fost internațional german, legitimat în trecut la Bayern Munchen și Liverpool, l-a criticat pe mijlocașul englez Jude Bellingham (21) pentru atitudinea lui de pe gazon.

Jude Bellingham este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști ai momentului. Mijlocaș central, englezul a cucerit Champions League alături de Real Madrid și a ajuns în finala Euro 2024, programată în această seară, un duel Spania - Anglia așteptat cu sufletul la gură de întregul continent.

Totuși, Bellingham nu i-a dat pe spate pe toți oamenii de fotbal. Un exemplu este Markus Babbel, fost fundaș central cu 51 de meciuri în naționala Germaniei, plus echipe precum Bayern Munchen, Hamburg, Liverpool și Stuttgart în CV.

L-a pus la punct pe Jude Bellingham înaintea finalei Euro 2024: „Nu-mi place atitudinea asta”

„Nu sunt sigur care este cea mai bună poziție a lui, pentru că aleargă peste tot pe teren. Am senzația că începe să se considere un superstar. Nu-mi place atitudinea asta. Nu o vezi din partea unor jucători precum Bukayo Saka sau Jamal Musiala.

Pe Bellingham, dacă-l atingi puțin, se aruncă imediat pe jos. Limbajul lui corporal nu este în regulă atunci când lucrurile nu merg bine pentru el pe teren.

Are 21 de ani acum și toată lumea-l respectă pentru că este un lider natural, dar îmi e teamă că are impresia că jucătorii din jurul lui nu sunt suficient de buni.

Ar trebui să-și arate calitățile de lider pe teren și să facă totul pentru a câștiga meciul, dar și să recunoască că toți din echipă sunt importanți”, a spus Babbel într-un interviu acordat NewBettingOffers.co.uk.

Markus Babbel: „Probabil îi e dificil să se motiveze cu Serbia sau Slovacia”

„Bellingham poate face față presiunii, a mers la Real Madrid și a câștigat acolo La Liga și Champions League. Dar în tricoul Angliei nu pare același jucător - probabil se gândește la multe lucruri și îi e dificil să se motiveze în meciurile contra națiunilor mai mici, cum ar fi Serbia sau Slovacia.

Sper ca atunci când turneul se va încheia, să meargă în vacanță și să se gândească «Hei, poate că Markus Babbel are dreptate»”, a completat neamțul.

Două goluria înscris Jude Bellingham la Euro 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Superliga
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  14 Iulie 2024, 23:13

Bellingham e cea mai mare ***, nu o suport.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează