INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA - ANGLIA

Reacții incredibile din partea lui Gary Neville și Jamie Carragher: „Nu a fost niciodată penalty la Kane! Rușinos!”

Momentul coliziunii care a provocat penalty-ul: gheata lui Kane se izbește de cea a lui Dumfries +7   FOTO
Momentul coliziunii care a provocat penalty-ul: gheata lui Kane se izbește de cea a lui Dumfries

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 23:21 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 00:24

În minutul 16 al partidei dintre Olanda și Anglia, a doua semifinală a Campionatului European, Denzel Dumfries l-a faultat în careu pe Harry Kane, iar „centralul” german Felix Zwayer, în urma consultării arbitrajului video, a arătat punctul cu var. Gary Neville și Jamie Carragher, doi foști mari fundași englezi, au criticat dur decizia „centralului” de a dicta penalty pentru conaționalii lor.

În minutul 16, Kane a șutat din interiorul careului, peste poartă. La semnalizarea VAR, reluările au arătat că Dumfries ratează intervenția la minge și vine cu talpa pe gheata dreaptă a atacantului Angliei, după ce acesta apucă să șuteze.

Harry Kane a transformat fără emoții, în plasa laterală, chiar dacă Bart Verbruggen, goalkeeper-ul celor de la Brighton, a ghicit colțul. Vârful „The Three Lions” a restabilit egalitatea, după ce Xavi Simmons deschisese scorul cu o execuție de excepție, care l-a lăsat fără replică pe Jordan Pickford.

Gary Neville: „O decizie rușinoasă! Dumfries a vrut să atace mingea într-un mod natural”

„Ca fost fundaș, consider că decizia de a da penalty este una rușinoasă. Nu poți să dictezi așa ceva, mai ales într-un meci de o asemenea importanță. Intervine natural, încercând să blocheze șutul lui Harry Kane. Din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit dat acel penalty. Nici vorbă de așa ceva. Trebuie să observăm, nici foarte mulți jucători englezi nu au cerut lovitură de la 11 metri”, a spus Garry Neville pentru ITV, citați de mirror.

+3 FOTO

Ian Wright a intervenit în discuție, considerând că intrarea lui Dumfries, fundașul lateral al celor de la Inter, a fost una imprudentă, însă fostul jucător al celor de la Mancheter United a venit imediat cu o replică: „Imprudent? Cum să vorbim de imprudență? Doamne, Dumnezeule!”.

Jamie Carragher, în concordanță cu Gary Neville

Imediat după penalty-ul trupei lui Gareth Southgate, Jamie Carragher, câștigător de Champions League alături de Liverpool, a postat un mesaj clar pe platforma de socializare X: „Nu a fost niciodată penalty”, urmat de două emoji-uri ce exprimă râsul.

VIDEO. Atmosferă superbă la Dortmund, în momentul intonării „God Save the King”. Batavii sunt în superioritate numerică

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Este mai lent!” » A concurat în același bazin ca David Popovici și face acuzații serioase: „E neregulamentar ce se întâmplă!”
Jocurile Olimpice
„Este mai lent!” » A concurat în același bazin ca David Popovici și face acuzații serioase: „E neregulamentar ce se întâmplă!”
Moment rar întâlnit după proba lui David Popovici » De ce a sărit un organizator în bazin
Jocurile Olimpice
Moment rar întâlnit după proba lui David Popovici » De ce a sărit un organizator în bazin
Rivală din La Liga pentru FCSB și CFR Cluj » Suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu
Superliga
Rivală din La Liga pentru FCSB și CFR Cluj » Suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu

Președintele La Liga, furios pe momentul blasfemator de la deschiderea Jocurilor Olimpice: „E inadmisibil! Unde este respectul față de creștini?”

Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”


Comentarii (15)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  11 Iulie 2024, 13:05
Postat de 666piturca pe 11 Iulie 2024, 10:38

Coco, nu vezi că nu te bagă nimeni în seamă?

Tu ești nimeni ? Dacă asa e, îmi pare rău.

MaxiP
MaxiP  •  11 Iulie 2024, 11:57

"A vrut sa atace mingea intr-un mod natural". Ce nu-mi vine sa cred e cand vine unul ca Gary Neville (care chiar a fost jucator) si scoate chestiile astea de undeva. Apoi vorbeste despre cum a vrut sa blocheze sutul. Pai fix aici a fost problema lui Dumfries (care s-a vazut si in meciurile precedente ca duhneste de inteligenta, numai ca a fost iertat de fiecare data), n-a stat la blocaj, a incercat sa agate mingea in momentul sutului. Ce a facut el e greseala de juniorat, tocmai ca trebuia doar sa stea la blocaj. Si faza e clara, nu Kane il loveste pe Dumfries dupa sut, olandezul efectiv intervine in piciorul lui Kane, e o interventie complet prosteasca, penalty clar. Koeman si-o merita, Dumfries de 3 meciuri ii da semnale clare ca isi asuma un mare risc sa joace tot cu el.

666piturca
666piturca  •  11 Iulie 2024, 10:38
Postat de Dontlookbackwithanger pe 11 Iulie 2024, 00:31

Și tu ai mâncat ceva ce ți a stricat stomacul ? Și continui sa mănânci? De ce ?

Coco, nu vezi că nu te bagă nimeni în seamă?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează