Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PORTUGALIA

Oh, Carolina! Povestea emoționantă a fanei lui Cristiano Ronaldo care visează să-și revadă idolul după 18 ani!

Cristiano Ronaldo și micuța Carolina în 2006, la Marienham / Foto: A Bola +11   FOTO
Cristiano Ronaldo și micuța Carolina în 2006, la Marienham / Foto: A Bola

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2024 13:19 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 13:37

Carolina (19 ani), suportera pe care Cristiano Ronaldo a ținut-o în brațe în 2006, la Marienham, unde naționala Portugaliei era cazată la Mondialul din Germania, își dorește să-l reîntâlnească pe căpitanul lusitanilor. Componentă a unui ansamblu folcloric, bruneta a fost expulzată de UEFA din hotelul Klosterpforte pe 13 iunie și astfel a eșuat planul făcut.

Cristiano Ronaldo are fani peste tot pe unde merge și joacă în Europa și în lume. Nu face excepție nici Germania, unde ziariștii de la A Bola au descoperit o suporteră ce așteaptă de 18 ani să-și revadă idolul. Cotidianul din Lisabona a publicat online un filmuleț, în care Carolina și-a dezvăluit povestea extraordinară de viață care o leagă de căpitanul Selecao.

Carolina arată mândră în fața camerelor steagul țării pentru care joacă Ronaldo / Foto: A Bola
Carolina, cu steagul Portugaliei, visând să-l cunoscă pe Cristiano cu adevărat / Foto: A Bola
Carolina a povestit cum s-a produs prima întâlnire cu idolul său portughez / Foto: A Bola
Carolina și ansamblul folcloric din care face parte la Marienham, pozând cu fostul selecționer Luiz Felipe Scolari / Foto: A Bola
Carolina a făcut apel la ziariștii portughezi să medieze revederea cu Cristiano Ronalo / Foto: A Bola
+7 FOTO

Cristiano Ronaldo a luat-o în brațe în urmă cu 18 ani!

Totul a început în 2006, la primul Campionat Mondial la care Cristiano a participat cu reprezentativa lusitană. Și atunci, ca și acum, formația pregătită la acea vreme de Luiz Felipe Scolari a ales drept oraș de cantonament Marienham. Carolina nu avea decât un an în acea zi când Ronaldo a luat-o în brațe.

„Nu-mi mai amintesc, desigur, dar mama mea spune multe povești despre perioada petrecută de echipă aici, acum 18 ani. Și despre acea zi, desigur. Ne-am dus să vedem sosirea naționalei Portugaliei, iar mama m-a trecut peste un zid ca să-mi poată face o fotografie cu Cristiano. După aceea, am urmărit antrenamentul și am vizitat echipa la hotel", declară Carolina.

Carolina a făcut poză cu echipa și cu brazilianul Scolari

Mergând mai departe pe firul discuției cu reporterul portughez, Carolina și-a împărtășit visul: „Am vrut, cu adevărat, să repet acea fotografie, dar mai presus de toate să iau din nou poza pe care fotograful reprezentativei a făcut-o cu echipa și cu antrenorul Scolari.

A fost o rușine că nu mi-au dat și mie un exemplar. Dar eu știu că nu a fost vina jucătorilor și nici a tehncianului. Desigur, eu continui să iubesc Selecao, care arată lumii ce valoare avem ca portughezi. Sper să pot face cunoștință cu Roberto Martinez și cu ceilalți fotbaliști".

+7 FOTO

„Ar pune în pericol siguranța membrilor echipei naționale"

Bruneta microbistă, născută în Germania, care nu ratează niciun meci al campioanei Europei din 2016 și al câștigătoarei Ligii Națiunilor în 2019, a povestit și ce strategie a pregătit luni de zile pentru a-și revedea idolul.

Împreună cu ansamblul său folcloric, Lavradeiras de Gutersloh, a reușit să se cazeze în hotelului Klosterpforte, ales drept cantonament de Portugalia, și chiar a repetat pentru un spectacol de întâmpinare a lui CR7, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, João Félix și compania.

Numai că planul minuțios pregătit i-a fost ruinat de UEFA. Fără prea multe explicații, forul continental a decis că grupul folcloric trebuie să părăsească hotelul înainte ca Selecao să ajungă în Marienham! „Ar pune în pericol siguranța membrilor echipei naționale.

Aceasta a fost explicația oficială pe care ne-au dat-o când ne-au dat afară. Eram și îmbrăcați în costume și pregătiți să cântăm și să dansăm, așa cum ne-am înțeles. Am dansat pentru mulțimea care aștepta afară, apoi am intrat, am așteptat și, când echipa națională urma să sosească, UEFA ne-a anunțat că micul nostru spectacol nu va mai avea loc".

Citește și:

„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
Nationala
„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Nationala
„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Euro 2024
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează