Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Nemții i-au analizat fiecare cuvânt! Exprimarea lui Antonio Rudiger a născut rumoare: „Neconvențional, dar legal”

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2024 10:51 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 11:37

Antonio Rudiger, 31 de ani, a spus că era nevoie ca Germania „să fi ucis mai devreme” meciul cu Danemarca, iar vorbele sale au fost analizate în fel și chip

Antonio Rudiger, fundașul central al naționalei Germaniei, a fost unul remarcații meciului Germania - Danemarca, scor 2-0. El a fost comandatul apărării, șeful „zidului alb” în fața atacurilor nordicilor. Tocmai de aceea, deși Kai Havertz și Jamal Musiala au semnat victoria cu danezii, fundașul lui Real Madrid a fost desemnat MVP-ul partidei de către oficialii UEFA.

13recuperări a adunat berlinezul în meciul cu danezii

Spiritul și atitudinea lui Antonio Rudiger este pe sufletul suporterului simplu

„A fost cu adevărat solid, a câștigat multe dueluri pe parcursul întregului meci. A fost deosebit de puternic în jocul aerian și, de asemenea, foarte exact cu mingea”, au menționat cei de la UEFA în susținerea alegerii lor.

„Noi am fost disperați să mergem mai departe, pentru fanii noștri. Am luptat cu toții unul pentru altul și am făcut totul ca o echipă”, a reacționat Rudiger într-unul din interviurile de după meci.

Berlinezul este pe placul fanilor germani prin bucuria pe care o emană atunci când respinge un atac advers sau în declarațiile de după o victorie.

Nemții i-au analizat fiecare cuvânt! Exprimarea lui Antonio Rudiger a născut rumoare: „Neconvențional, dar legal”
Imaginea care-l prezintă pe Antonio Rudiger în exercițiul funcțiunii

„Neconvențional, dar legal”, a reacționat unul dintre comentatorii nemți, un detaliu ce-l descrie foarte bine pe Antonio. Fiindcă germanii au ajuns să despice firul în patru și să analizeze fiecare cuvânt.

2trofee Champions League a cucerit Rudiger, cu Chelsea, respectiv cu Real Madrid

12trofee a câștigat Rudiger în carieră, cu Chelsea și cu Real, plus Cupa Confederațiilor cu Germania

Imagini apocaliptice la Germania - Danemarca de la Euro 2024
+28 FOTO

Când „a ucide” înseamnă „a încheia meciul”

„Se simte foarte bine. Am fost dominanți de la început, dar putem fi criticați că nu i-am ucis mai repede”, a mai spus, printre altele, Rudiger, după partidă.

O declarație pe care media germană a disecat-o în fel și chip! Suporterii i-au înțeles tâlcul. Doar că jurnaliștii nemți au considerat neadecvat exprimarea „trebuia să-i fi ucis mai devreme”.

„Probabil fostul jucător al lui Chelsea are întipărit în minte interviurile pe care le-a dat în engleză, așa cum au transmis și comentatorii de pe platforma X. Fiindcă acolo termenul „ucis” este folosit pentru a exprima superioritatea. Cum de altfel există expresia „să ucizi meciul” - asta înseamnă, să-l închizi. Iar la conferința de presă, „omul meciului” a răspuns la toate întrebările în engleză”, au menționat cei de la portalul t-online.de.

73de selecții și 3 goluri a adunat Rudiger pentru naționala Germaniei

VIDEO Germania - Danemarca. „Zidul alb” din Dortmund » Atmosfera electrică a fanilor germani la intonarea imnului

Citește și:

„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Nationala
„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Euro 2024
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
sorine
sorine  •  02 Iulie 2024, 07:14

La nemti e mai rau ca in epoca vrajitoarelor din Salem. Sau a comunistilor. Nu poti sa mai zici ceva ca imediat se gasesc 20 de ,, Schlaumeyer ",care iti despica cuvintele in douazeci de bucati,si trag niste concluzie de te doare mintea. Ba esti rasist,ba esti anti LGBT,deci Nu respecti oamenii,ba esti Nationalist,nazist,sovinist,antifeminist,antidemocratic,si inca o gramada de tâmpenii. O farmacie care purta de 200 de ani numele,, Am Weiße Mohr ",deci farmacia,,La Harap Alb",a trebuit sa-si schimbe numele,erau rasisti. Prajitura ,,nu se mai numeste,,negresa",si sosul nu mai e,,tiganesc"! ,,pe aripile vântului",e rasisti iar ,,Alba ca zapada si cei 7 pitici" jigneste persoanele cu dezabilitati. Nici macar handicapat nu poti spune ca iti sar in cap zeci de organizatii si mii de anonimi,care te scuipa de nu mai ai nevoie de dus. Bine ati venit in noua Era!

brera30
brera30  •  01 Iulie 2024, 14:21

Imi aduc aminte de o faza cu fundașul Germaniei, fiinta rudiger, care a început să alerge pe lângă Takuma Asano, pe partea dreaptă, și l-a întrecut într-un mod ciudat. Jucătorul lui Real Madrid a alergat în timp ce se uita râzând la japonez, iar stilul de alergat a fost remarcat de comentatori ca fiind "ca la triplusalt". Ce sa vezi, Asano i-a dat rusine baiatului de alta cul.oare, marcand un gol, 4-1 pentru Japonia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează