INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANTRENAMENT ADVERSARĂ

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Stretching, miuțe și sprâncene încruntate! Cum s-a prezentat Ucraina la antrenament + cine a declanșat mini-isteria

Articol de , , - Publicat joi, 13 iunie 2024 15:15 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 16:24

Gazeta Sporturilor a asistat la prima ședință de pregătire a Ucrainei din Germania ♦ Adversara de luni a „tricolorilor”, de la Munchen (ora 16:00), a avut antrenament deschis publicului, dar a fost pentru interacțiune cu propriii conaționali, nu ca să deslușim ceva idei pentru meciul de pe 17 iunie ♦ Noile staruri ale naționalei, Mudryk și Zinchenko, s-au încălzit ușor ♦ Prima impresie, generală: sunt bine făcuți și încrâncenați la chip

A ajuns și Ucraina în Germania, iar ceasul ticăie în așteptarea confruntării de luni de la Munchen. Selecționata lui Serghei Rebrov și-a stabilit cartierul general la Taunausstein, dar s-a antrenat într-o sesiune deschisă total publicului la Wiesbaden. Aproximativ o oră și 40 de minute distanță de Würzburg, acolo unde este instalată naționala României.

Ucraina învață să zâmbească din nou, alături de Mudryk și Zinchenko » Am asistat la primul antrenament al adversarei: chiote de bucurie în locul sirenelor și al războiului blestemat
ANTRENAMENT UCRAINA
Ucraina învață să zâmbească din nou, alături de Mudryk și Zinchenko » Am asistat la primul antrenament al adversarei: chiote de bucurie în locul sirenelor și al războiului blestemat

15mii de locuri are arena din Wiesbaden, cele două peluze fiind prevăzute fără scaune. Publicul a avut voie la cele două tribune ale BRITA-Arena

Ucraina s-a antrenat pentru spectatori, nu a forțat absolut deloc

Adversara „tricolorilor” nu s-a ascuns de privirile indiscrete ale jurnaliștilor și nici nu a pus un obstacol între ea și public, sub deviza că „așa impune UEFA". Spectatorii și ziariștii, inclusiv cei ai Gazetei Sporturilor, au putut fi în imediata proximitate a formației, la o sesiune de pregătire ce a adunat aproximativ 2.000 de oameni pe arena echipei locale, proaspăt retrogradată din Zweite Bundesliga.

Ucraina a oferit libertatea de a fi urmărită la lucru cu patru zile înaintea partidei cu România, însă a prezentat niște fotbaliști bine clădiți, cu priviri încrâncenate pe durata antrenamentului și concentrare maximă chiar dacă a fost vorba de o banală miuță. Cam atât.

+45 FOTO

După ce au ascultat imnul țării și au primit asigurările oficialilor landului Hessa și ale nemților că lupta Ucrainei contra Rusiei nu este în zadar, jucătorii lui Rebrov au făcut în treacăt cu mâna micuților fani, emoționați de eveniment, și au trecut la treabă.

Stretching, alergări, o miuță a unuia dintre grupurile naționalei. Mudryk, starul lui Chelsea, a făcut parte din lotul ce s-a pregătit ușor, cu alergări și mișcări de dezmorțire. Zinchenko, vedeta lui Arsenal, a făcut câteva giumbușlucuri cu mingea. Lunin a auzit încurajările „Hala Madrid" și a făcut câteva plonjoane de antrenament.

3meciuri amicale a disputat Ucraina înaintea startului Euro 2024: remiză albă cu Germania, 1-3 cu Polonia și 4-0 cu Moldova

Copiii au jucat „leapșa” cu stewarzii încercând să-l atingă pe idolul lor, Mudryk. A crescut pulsul celor de lângă fotbaliști!

Sesiunea de pregătire a durat ceva mai mult de oră. Ca un adevărat star, Mudryk a rămas la final pentru câteva jonglerii cu mingea, conștient că puștii au venit să vadă ceva de la el. Zinchenko a dat câteva autografe, alături de alți băieți. Și s-a declanșat mini-isteria!

Cum vedeta lui Chelsea, un fel de „Beckham” sau „Grealish” al Ucrainei, mai rămăsese pe teren pentru câteva „duble” cu mingea, câțiva copii mai temerari au păcălit vigilența stewarzilor și au zbughit-o spre zona de teren unde se afla idolul lor!

I-au păcălit și driblat ad litteram pe cei ce ar fi trebuit să asigure securitatea, spre disperarea inclusiv a câtorva oficiali din delegația Ucrainei. Unul dintre oamenii îmbrăcați în treningul naționalei l-a oprit, destul de nervos, pe un puști, încercând să-l scoată cu forța în afara gazonului!

Cercul pentru patrie: ucrainenii au dedicat un moment special conaționalilor

Mudryk nu a părut deranjat de afecțiunea dusă la extrem a fanilor, dar după câteva zeci de secunde a fost escortat spre vestiare.

Oricum, am rămas cu imaginea-simbol oferită de naționala lui Rebrov la finalul antrenamentului, pentru Ucraina. Fotbaliștii s-au strâns în cercul de la centrul terenului și cu privirile ațintite spre tribune au aplaudat asistența în uralele celor prezenți.

70de milioane de euro a fost suma de transfer pe care Chelsea a achitat-o lui Șahtior Donețk pentru a-l lua în 2023 pe Misha Mudryk

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  13 Iunie 2024, 20:31

Se pregătește Ucraina pentru meciul cu San Marino. De fapt Romania… Lol!

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  13 Iunie 2024, 17:26
Postat de VanBasten2000 pe 13 Iunie 2024, 16:28

Heroiam slava!

Heroina- what?

666piturca
666piturca  •  13 Iunie 2024, 16:39

Copiii au venit să-l vadă pe noul Gascoigne, și au dat de noul Beckham. E ca și cum pleci la piață să iei grătare, și vii cu spanac.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează