Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UCRAINA

Ucraina, vizitată de un înalt oficial UEFA chiar înaintea meciului cu România » Avertismentul transmis

Ucraina, rezultat bun împotriva Germaniei, cu 11 zile înainte de Euro 2024 / foto: Imago Images
Ucraina, rezultat bun împotriva Germaniei, cu 11 zile înainte de Euro 2024 / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2024 09:51 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2024 09:51

Internaționalii ucraineni s-au întâlnit marți cu șeful sectorului „arbitraj” de la UEFA, Roberto Rosetti. Acesta i-a informat că la Euro 2024 doar căpitanul echipei va putea discuta cu arbitrul fazele litigioase.

Ucrainenii au adversari de alt calibru decât noi în pregătirile pentru Euro 2024. După ce au remizat luni seară, la Nurnberg, cu Germania (0-0), adversarii „tricolorilor” la Euro 2024 vor întâlni Polonia, pe 7 iunie, la Varșovia.

„N-o spun din curtoazie, dar...”  » Selecționerul Bulgariei a surprins la conferință, întrebat despre nivelul României
ROMÂNIA - BULGARIA 0-0
„N-o spun din curtoazie, dar...” » Selecționerul Bulgariei a surprins la conferință, întrebat despre nivelul României

Ucrainenii au stat de vorbă cu Roberto Rosetti, directorul sectorului „arbitraj” la UEFA

Ei s-au antrenat marți la Erlangen, dar înainte de a pleca la Varșovia au avut o întâlnire cu Roberto Rosetti, directorul sectorului „arbitraj” la UEFA. Acesta le-a explicat noutățile în materie care vor fi implementate la Euro.

Cea mai importantă, întărirea rolului căpitanului, căruia, de acum înainte, arbitrul îi va explica motivul deciziilor sale dacă echipa sa o va solicita. În același timp, ceilalți jucători au fost sfătuiți cu insistență să nu se apropie de arbitru, pentru a protesta, altfel există riscul de a vedea cartonașul galben.

Andrei Lunin a venit direct de la sărbătoarea Realului

La sesiunea de pregătire de marți, jucătorilor deja prezenți li s-a alăturat și portarul Andrei Lunin, revenit sub comanda lui Serghei Rebrov după triumful din Liga Campionilor cu Real Madrid.

Potrivit ziarelor ucrainene, Rebrov a insistat în cadrul antrenamentului pe posesie și pe circulația balonului. Scutiți au fost doar titularii din amicalul de luni împotriva Germaniei. Ei au făcut recuperare și apoi au trecut la odihnă.

Ce slăbiciuni a văzut Ionuț Badea la ucraineni în amicalul cu Germania

Mandatat de Edi Iordănescu, antrenorul Ionuț Badea i-a supervizat pe adversarii din 17 iunie la Nurnberg. Iar acesta a remarcat și unele slăbiciuni în jocul galben-albaștrilor.

„Meciul de aseară a fost unul mai degrabă de pregătire a celui cu Belgia. De ce spun asta? Sistemul folosit a fost defensiv, cu multe dublaje, un 5-4-1 cu un presing mai degrabă defensiv, cu centrul de greutate retras.

Asta a dus la o dominare cvasitotală a nemților, care au avut ceva rigiditate la mijloc, altfel ar fi dat goluri. Nu a fost un meci etalon pentru noi, pentru ce vor juca contra noastră.

Sunt convins că Rebrov va folosi contra Poloniei un stil de joc specific pentru meciurile pe care le va avea cu România și Slovacia. Iar meciul cu Moldova cred că îl vor folosi pentru moral.

Oricum, chiar dacă nu au avut o posesie nici măcar decentă, Ucraina este o echipă cu individualități foarte importante. Am pe retină meciurile cu Islanda și Bosnia, unde s-a văzut această calitate. Ieri au folosit o echipă hibrid, nu am văzut titularii pe care sunt convins că îi va băga cu România, în primul meci de la EURO.

Acești jucători pe care-i are la dispoziție sunt peste medie. Ne uităm la Dovbyk, Tsygankov, Mudryk. Atacul Ucrainei este foarte bun”, a afirmat Badea în prima fază la emisiunea „DigiSport Special”.

VIDEO. Denis Drăguș, concluzii după egalul României cu Bulgaria: „Am încercat să facem ce am pregătit la antrenament, important e să fim pregătiți la EURO”

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  05 Iunie 2024, 11:21

Nu le a spus ca daca se intalnesc cu italienii pe traseu nu au cum sa castige !!;))

nicto
nicto  •  05 Iunie 2024, 10:51

asa au zis si elvetienii...

Hcm27
Hcm27  •  05 Iunie 2024, 10:00

Ăștia și pe vreme de război joaca fotbal și obțin rezultate pozitive.Ai noștri nici cu Bulgaria și nici nu știu ce ma face sa cred, ca nici cu Lichestein, nu joaca nimic și nu obțin rezultate pozitive.Si e pace!La Euro, cred ca o sa se uite cam de sus la noi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează