INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, 16 FEBRUARIE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CFR îi dă cu flit Stelei » Mureşan: "Nu mai poate juca la Cluj în Europa"

Iuliu Mureşan
Iuliu Mureşan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 22:36

Steaua va înfrunta pe 16 februarie formaţia olandeză Twente Enschede, în turul "şaisprezecimilor" Europa League. Partida poate fi însă ultima care se va disputa pe "Naţional Arena", deoarece pe noul stadion va fi schimbat gazonul.

În cazul în care se vor califica în "optimi", singura variantă viabilă pentru "roş-albaştri" ar reprezenta-o stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", arena echipei CFR Cluj. Însă, conducătorii formaţiei din Gruia sînt decişi să pună beţe în roate Stelei, pe motiv că patronul echipei, Gigi Becali, ar fi făcut declaraţii calomnioase despre gruparea ardeleană.

"Gigi Becali nu mai poate face nimic ca Steaua să joace la Cluj în Europa. Ar trebui să vorbească mai puţin. M-a supărat pentru că noi ne-am purtat foarte frumos.

Nu e responsabil, a declarat că i-a zis Borcea că i-am fi spus ce arbitri avem noi. Niciodată nu am vorbit cu Borcea despre aşa ceva, am înţeles că şi Borcea ar fi confirmat că nu e adevărat. Mă mir cum poate să lanseze asemenea lucruri care nu acoperire în realitate, să spună ceva ce eu nu am zis. E incalificabil!

Despre CFR se vorbeşte puţin şi atunci se face în mod negativ, dar asta nu contează! Ne întăreşte!", a spus Iuliu Mureşan la GSP TV.

Steaua va întîlni formaţia olandeză Twente în "şaisprezecimile" Europa League, jocurile fiind programate pe 16 februarie (Bucureşti) şi 23 februarie (Enschede).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (157)
voicu_p
voicu_p  •  01 Februarie 2012, 13:57

mitici de rahat, nu exista natie mai nesimtita ca acestia,nesimtiti, nu trebuiau lasati pe stadion de la inceput

woober
woober  •  28 Ianuarie 2012, 21:17

N ATI PIERDUT NIMIC. RISCUL ERA MARE....SA CADETI DE PE SCHELE

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2012, 10:20
Postat de legionarul_64 pe 27 Ianuarie 2012, 09:15

Stadionul nu este al lui Walter ci al Municipalitatii si cum Cfr are mare influenta in consiliu eu zic sa va luati gandul . Mai va ramane varianta Pitra - Neamt dar Pinalty este dinamovist nu va ramane decat sa jucati pe tapsanurile din Pipera !!!

Nu e *stilul* celor de la CFR sa umble dupa razbunari.Nici cu ..*consiliul* nu se au nu stiu cat de bine.Si nu se pune problema Problema e ca nici gazonul de pe municipal nu e mai bun ca si cel de la Bucuresti. Stadionuil CFR indeplineste *normele* UEFA. Nu stiu care mai e la noi in tara. Cumparati-va stadion.Un vanator nu pleaca la vanatoare fara pusca. Iar daca tot nu aveti ce va trebuie purtati-va cuvincios.Vine clipa achitarii..*facturii* !

Vezi toate comentariile (157)
Comentează