INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

Cum a ajuns Budescu să rateze următorul meci din Europa League » Motivul incredibil care a dus la absența sa

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 17:54

Constantin Budescu nu va juca în următoarea partidă a celor de la FCSB din Europa League, cu Lugano, pe 7 decembrie, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, a dezvăluit însă că Budescu a luat galben dintr-un motiv incredibil: arbitrul nu știa limba engleză.

"Nu a fost vorba de un fault, am înțeles că a fost o fază mai amuzantă. La un moment dat, Budescu a vrut să-l întrebe ceva pe arbitru, iar acesta i-a spus că nu știe engleză și să-l lase în pace.

Dar nu știam că a luat galben. La ultimul meci, cel cu Lugano, cu siguranță aveam nevoie de el. Cu siguranță, dacă știa că are galben trebuia să fie mai atent", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"În ultimele două meciuri din Europa ne-au cam furat acești arbitri. N-au dat penalty cu Beer-Sheva acasă, când a fost henț, iar acum am avut penalty și la primul gol al lor a fost ofsaid. Ne iau un pic la mișto, dar nu avem ce face" Constantin Budescu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
jensen
jensen  •  25 Noiembrie 2017, 18:25

Pe Dukadam il iau la misto aia din staff, in frunte cu MM, asta datorandu-se si IO-ului sau egal cu numarul de penaltiuri aparate in 1986. Cum sa nu stie arbitrul engleza? Pai nu ajungea arbitru FIFA. Legile jocului sunt in limba engleza, protocolul de la orice meci FIFA/UEFA este in limba engleza. Poate ca engleza lui Budescu a fost ceva de genul: „Cate minutation mai sunt to the final fluieration?”

699077510215282
Tudor Chirea  •  26 Noiembrie 2017, 08:27

Costica, te-ai scarbit si tu, aveam pretentii mari, dar jucand la ***, te-ai adaptat repede si nu vezi decat furaciuni in jurul tau! Pacat de tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Noiembrie 2017, 02:01

De multe ori m-am intrebat din ce cauza sportivi de mare valoare nu au fost si un pic scoliti,nu au avut timp,nu a avut cine sa-i mai si pregateasca la cultura generala,nu prea le da mintea pe afara sau ce cauze or fi?Regret cand ma gandesc la Ilie Nastase , la Hagi(care este idolul meu) si la o gramada de jucatori de fotbal de oarece valoare ca nu stiu sa poarte o conversatie cat de cat civilizata,uneori nu stiu sa alcatuiasca o propozitie ,nu mai zic o fraza,asculta manele,umbla cu fufe si sunt plini de fite.PACAT.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează