INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK 1-0

Câți bani primește Charalambous pentru calificare: „Asta pentru cât l-ați beștelit!”

Elias Charalambous // foto: Raed Krishan (GSP) +28   FOTO
Elias Charalambous // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2024 09:18

Gigi Becali, 66 de ani, patronul FCSB, a dezvăluit că antrenorul principal al echipei, cipriotul Elias Charlambous, va încasa un bonus de 200.000 de euro pentru calificarea echipei în grupa de Europa League.

FCSB a trecut de LASK, 2-1 la general, și s-a calificat astfel în grupa principală de Europa League, urmând a-și afla vineri viitoarele adversare.

Pentru Elias Charalambous, antrenorul principal al FCSB-ului, este a doua mare performanță pe banca roș-albaștrilor în numai câteva luni, după cucerirea titlului în primăvară.

Calificarea în grupa de Europa League vine la pachet cu un cec consistent pentru cipriotul de pe banca roș-albaștrilor.

Gigi Becali dezvăluie ce primă uriașă îi plătește lui Charalambous după calificarea în Europa League

„Prime? Păi nu le au în contract? De exemplu, Elias Charalambous are primă de 200.000 pentru Europa League. Ăla cu «nota 4, stai jos». Ia uite nota 4, jos, și ia 200.000 prima. La Champions League era de 300.000.

Eu am vrut să pun, el nu a cerut, nici n-a comentat contractul. A zis «fă-mi și semnez». Are și Pintilii bonus, dar nu așa mare. Am făcut asta pentru el știți de ce? Ca un fel de recompensă pentru cât a fost beștelit”, a dezvăluit Becali la DigiSport.

Ionel Dănciulescu, despre Elias Charalambous: „Nota 4, stai jos!”

Latifundiarul a făcut o trimitere la răbufnirea lui Ionel Dănciulescu la adresa lui Charalambous. În toamna lui 2023, fostul atacant l-a pus la colț pe Charalambous, după zvonurile că acesta s-ar afla pe lista celor de la Olympique Lyon.

„Cum să aibă ofertă de la Lyon A3-ul de la FCSB? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși! E A3 la FCSB. Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește.

Acceptă-ți, mă, situația! Ia-ți fapta cu tine, cum se spune! Că tu ești cine ești. Eu vorbesc din alt punct de vedere. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos!”, tuna atunci Dănciulescu la DigiSport.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (7)
o_bic
o_bic  •  31 August 2024, 05:34

Nea jiji,la ce față de *** are Karalambous,merita mai multi bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 August 2024, 23:28

Asta cu "Charalambous pentru calificare" e gluma zilei!!! In fapt e vorba de cati bani primeste sa fie mascota echipei si sa taca... Oricum; bravo lor! Felicitari Ferguson!

dobrin
dobrin  •  30 August 2024, 18:01
Postat de In_my_opinion pe 30 August 2024, 10:35

Al nu stiu câtelea articol despre bani. Cat primeste Becali de la UEFA , cat incaseaza Charalambus, cat ia Pintilii.. Dar de meme , Luțu, BradPit, magazionerul, maseorii n-ati aflat cat iau? Sunt dezamagit crunt! Maestrul Ioanițoaia si mai dezamagit...Chiar nu aveti nici o sursa sa va dea tot tabelul cu salariatii premiati?

Ei, lasa, cu ocazia asta am putut afla si noi cat costa demnitatea lui Charalambous :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează