INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK

GALERIE FOTO Imagini de la ultimul antrenament al celor de la FCSB înaintea meciului cu LASK » Au revenit 3 absenți

Cei de la FCSB au susținut în această seară ultimul antrenament înaintea returului cu Lask Linz, care se va juca joi, 29 august, de la 21:30, în play-off-ul Europa League. +6   FOTO
Cei de la FCSB au susținut în această seară ultimul antrenament înaintea returului cu Lask Linz, care se va juca joi, 29 august, de la 21:30, în play-off-ul Europa League.

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 august 2024 19:07 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 19:10

Cei de la FCSB au susținut în această seară ultimul antrenament înaintea returului cu Lask, care se va juca joi, 29 august, de la 21:30, în play-off-ul Europa League.

FCSB dă mâine marea luptă pentru prezența în Europa League, competiție în care nu a mai participat din sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în șaisprezecimi.

La ultimul antrenament, Luis Phelipe, Alexandru Musi și William Baeten, fotbaliști care au lipsit în ultima perioadă din cauza unor probleme medicale, s-au antrenat normal alături de colegi.

GALERIE FOTO. FCSB a efectuat ultimul antrenament înaintea returului cu Lask Linz

+1 FOTO

Rămâne de văzut dacă cei 3 vor fi incluși de campioana României în lotul pentru partida cu LASK.

„Musi și Phelipe sunt bine. S-au antrenat. Nu s-au antrenat însă cu echipa, știți bine că noi nu am fost la București o săptămână. I-am văzut doar două antrenamente, azi va mai fi unul. Ultimul! Sper să fie 100%, voi discuta cu ei și vedem dacă ne bazăm”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului.

Cert este că roș-albaștrii nu se vor putea pe stoperul Joyskim Dawa, care este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Elias Charalambous, declarații înainte de FCSB - LASK: „Dacă ai căzut de 6 ori, te ridici de 7”

„E un meci ca o finală pentru noi. Vrem să ne calificăm în grupe. E foarte important pentru toți. Știm că va fi greu, LASK e o echipă bună. Am văzut asta în primul meci. Vrem să facem totul pentru a ne califica.

Știm că nu am făcut lucruri prea bune în campionat. Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Dar acum trebuie să ne uităm doar la meciul cu LASK. E o zi mare! Vrem să mergem în grupele Europa League.

Bunicul îmi spunea mereu: dacă ai căzut de 6 ori, te ridici de 7 ori, de 8 ori. Avem timp să ne revenim și în campionat, fiți siguri de asta”, a explicat Charalambous la conferința de presă.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează