INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK

Lixandru sau Chiricheș? Pe cine ar trimite Marius Lăcătuș titular lângă Ngezana în FCSB - LASK, cu Dawa suspendat

Dawa, în centru, în roșu, va fi suspendat la returul cu LASK // foto: Imago Images
Dawa, în centru, în roșu, va fi suspendat la returul cu LASK // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 18:45 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 18:53

Cu Joyskim Dawa suspendat, legenda stelistă Marius Lăcătuș spune că l-ar titulariza lângă Siyabonga Ngezana pe Vlad Chiricheș, la returul dintre FCSB și LASK, programat joi, ora 21:30.

În meciul tur de la Linz, scor 1-1, Joyskim Dawa a văzut cartonașul galben în minutul 60. A fost al patrulea avertisment pentru camerunez în preliminarii, astfel că el va fi suspendat la returul cu LASK, programat joi seara, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League.

FCSB mai are două variante de stoper în lot, pe Vlad Chiricheș și Denis Haruț, dar patronul Gigi Becali a menționat și alte două variante în dialog cu oamenii din staff, pe fundașul stânga David Kiki și pe „închizătorul” Mihai Lixandru.

Chiricheș a jucat în a doua repriză din Hermannstadt - FCSB și l-a iritat la culme pe latifundiar: „Eu când văd că ajunge mingea la el am mari emoții, mi-e frică! I-am zis lui MM (n.r. - Mihai Stoica) să jucăm cu Kiki fundaș central în locul lui Chiricheș, sau cu Lixandru”.

Pe cine ar trimite Marius Lăcătuș titular lângă Ngezana în FCSB - LASK

Cu o zi înainte de FCSB - LASK, Marius Lăcătuș, legendă a Stelei și fost antrenor la FCSB, a opinat că lângă Siyabonga Ngezana ar trebui utilizat Chiricheș, fotbalist cu mare experiență la acest nivel.

„Eu aș merge pe experiența lui Chiricheș. La un joc de un asemenea nivel ai nevoie de un jucător cu experiență care să fie acolo, în linia defensivă. Gafe? Gafele nu se pot repeta meci de meci”, a afirmat Lăcătuș la DigiSport.

De-a lungul anilor, Vlad Chiricheș a jucat 42 de meciuri în preliminariile și grupele competițiilor europene, plus 137 de partide în Premier League și Serie A, două dintre cele mai tari campionate ale lumii.

Meciul dintre FCSB și LASK va fi arbitrat de neamțul Felix Zwayer, care va fi ajutat de la tușe de conaționalii Robert Kempter și Christian Dietz. Nemți vor fi și în camera VAR, Christian Dingert ca arbitru video, Johann Pfeifer ca asistent al acestuia.

Dacă îi va elimina pe austrieci și se va califica astfel în faza principală a Europa League, FCSB își va asigura un cec de 4,31 milioane de euro din partea UEFA. Fiecare succes în grupă i-ar mai aduce campioanei României câte 450.000 de euro în conturi, în vreme ce egalul va fi recompensat cu 150.000 de euro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  29 August 2024, 09:46

pai solutii sunt: Harut, groparu` Chiriches, Lixandru, mai poat juca si fundasii stanga: Pantaru si RAdunovic.

xsandum
xsandum  •  29 August 2024, 09:00

Nu sinteti satui de cite ori ati luat bataie cu Chiriches fundas? De cite ori a gafat? de cite ori a fost depasit? Toata stima pentru el ca om! Dar NU MAI FACE FATA FOTBALULUI! CHIAR SINTETI ASA DE ORBI? Sau sinteti minati in lupta de alte interese?

Ostas
Ostas  •  29 August 2024, 08:32
Postat de persanu pe 28 August 2024, 19:23

Pe cine interesează pe cine ar baga Lăcătuș? Lăcătuș sa rămână la CSA cu Duckadam si restul ciorchinilor, se stiu ei care. Cand erau la Gigi FCSB era Steaua cum i-a dat afara cum s-a schimbat interesu. TRIST, DESTUL DE TRIST.

Exact. Când antrena FCSB era sau nu Steaua? Ca antrenor cu echipa care a ajuns în semifinalele Cupei Uefa nu a reușit numai locul 7 și totuși Becali nu l-a dat afară timp de 3 sezoane!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează