INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Prima reacție de la FCSB, după tragerea la sorți: „Am țipat în casă!”

Mihai Pintilii, în centru // foto: Raed Krishan (GSP)
Mihai Pintilii, în centru // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 15:09 / Actualizat vineri, 30 august 2024 15:12

Mihai Pintilii, parte din staff-ul lui FCSB, a comentat tragerea la sorți pentru grupa de Europa League. Campioana României le va înfrunta pe Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiacos (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă).

FCSB s-a calificat în grupa de Europa League, în primul sezon după modificarea radicală a competițiilor europene intercluburi. Astăzi, tragerea la sorți a scos în fața roș-albaștrilor câțiva „balauri”, cum ar fi Manchester United, PAOK (campioana Greciei), Olympiacos (câștigătoarea Conference League) și Rangers (vicecampioana Scoției).

Mihai Pintilii, parte din staff-ul lui FCSB, care lucrează îndeaproape cu „principalul” Elias Charalambous, a reacționat la câteva minute după finalul tragerii al sorți.

Prima reacție de la FCSB după tragerea la sorți pentru Europa League

„Am țipat în casă, cu băiatul meu, când am văzut că am picat cu Manchester United. Voiam cu ei sau cu Tottenham.

Pentru noi e o grupă și cu echipe de nivelul nostru, dar și cu echipe puternice. Ne bucurăm. O să avem meciuri interesante, frumoase, o să fie o experiență bună pentru băieți și sper să profite de această grupă. Va fi o experiență pentru toată lumea, ne bucurăm că jucăm cu Manchester United acasă. Cu siguranță va fi stadionul plin. Despre nivelul lui Manchester United nu mai avem nimic de spus.

Rangers, Manchester United, PAOK, Olympiacos, Hoffenheim sunt echipe puternice. Cu celelalte vor fi șanse 50-50. Despre Midtjylland vorbeam cu Elias acum două zile, ne uitam la meciul lor cu Slovan. Am zis că ar fi bine să picăm cu ei. Ne jucăm șansa, nu avem nimic de pierdut. Ne bucurăm că suntem aici, ne vom duela cu ei.

Va fi interesant și meciul cu Răzvan Lucescu, cu PAOK. Elias își dorea foarte mult să picăm cu PAOK. Mă bucur pentru el că am picat cu PAOK. La Salonic va fi o atmosferă extraordinară”, a afirmat Pintilii la emisiunea „Liga DigiSport”.

Mihai Pintilii: „Ne propunem să trecem mai departe!”

Mihai Pintilii spune că obiectivul lui FCSB va fi ieșirea din grupă. Primele 8 clasate avansează direct în optimi, locurile 9-24 urmând a se înfrunta în dublă manșă pentru accederea în optimi.

„Mi-e greu să fac un pronostic, vom lua fiecare meci în parte. Vom da totul să facem puncte.

Ne propunem să trecem mai departe. Acum vom vedea dacă vom reuși, dar nimic nu este imposibil. Mergem, jucăm, ne măsurăm forțele cu toți, dar știm cu toții nivelul. La final vom trage linie, vom vedea unde vom fi.

E prematur să spun că vom avea 3 sau 6 puncte. Nivelul e foarte bun, e Europa League. Vom munci foarte mult pentru a face puncte pentru noi și țară”, a transmis fostul mijlocaș.

Programul grupei de Europa League 2024/2025

  • Etapa 1: 25-26 septembrie 2024
  • Etapa 2: 3 octombrie 2024
  • Etapa 3: 24 octombrie 2024
  • Etapa 4: 7 noiembrie 2024
  • Etapa 5: 28 noiembrie 2024
  • Etapa 6: 12 decembrie 2024
  • Etapa 7: 23 ianuarie 2025
  • Etapa 8: 30 ianuarie 2025
Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (1)
Karagandy
Karagandy  •  30 August 2024, 15:49

A urlat si apoi a spus: ''sa moara familia mea''. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează