INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK LINZ

UPDATE Acord! Gigi Becali a anunțat cine transmite FCSB - LASK: „Am oprit toate negocierile și i-am dat lui”

Gigi Becali, patronul de la FCSB
Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 09:53 / Actualizat marti, 27 august 2024 16:30

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat astăzi că a ajuns la un acord cu România TV, iar postul de știri va transmite meciul dintre roș-albaștri și LASK, din returul play-off-ului Europa League.

FCSB - LASK va avea loc joi, de la ora 21:30, în returul din play-off-ul Europa League. Partida se va disputa în Ghencea și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

UPDATE ora 16:10. Gigi Becali: „Meciul cu Linz, pe România TV”

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu cei de la România TV, post de știri care va transmite primul meci de fotbal după 11 ani.

„Se vede la România TV. Am vorbit acolo cu Ghiță. Am zis că sunt prietenul lui și am oprit toate negocierile. Am dat la România TV”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

De difuzarea returului era foarte interesat și Pro TV, însă postul ar fi vrut să transmită din nou doar pe platforma online Voyo, lucru pe care Becali nu l-a acceptat la negocieri.

Dacă trece de LASK, FCSB va juca în grupa din Europa League. În cazul unei eliminări, roș-albaștrii vor evolua în Conference League. Dacă îi va elimina pe austrieci, campioana din Superliga își va asigura un cec de 3.630.000 de euro de la UEFA. Iar fiecare succes în grupe din Europa League le-ar aduce celor de la FCSB câte 800.000 de euro în conturi.

Știrea inițială: FCSB - LASK s-ar putea vedea pe România TV!

Pro TV a fost prima care a intrat la discuții cu Gigi Becali, iar cele două părți au purtat negocieri dure. Postul a vrut să transmită returul tot pe Voyo, platforma online a trustului, și a plusat la oferta pentru FCSB.

Patronul roș-albaștrilor ar fi refuzat. Pe fir a intrat acum România TV, potrivit golazo.ro.

Becali ar fi aproape să ajungă la un acord cu televiziunea de știri, care nu transmite evenimente sportive în general. Ultimul meci de fotbal care s-a văzut pe RTV datează din 2013, de la barajul pentru Mondial pierdut de România cu Grecia, scor 1-3!

Partida tur dintre LASK Linz și FCSB, încheiată cu scorul de 1-1, a fost transmisă exclusiv pe Voyo, motiv pentru care cei de la FCSB au fost nemulțumiți.

Pentru meciurile jucate de echipele românești în deplasare în preliminariile cupelor europene, negocierile pentru transmiterea la TV se poartă între echipele gazdă și televiziuni. FCSB nu a avut vreun cuvânt de spus, iar turul cu LASK a fost doar în online.

Negocieri dure între Gigi Becali și Pro TV

Pro TV i-ar fi oferit lui Gigi Becali aproximativ 100.000 de euro pentru a transmite returul doar pe Voyo, dar patronul de la FCSB a refuzat, conform sursei menționate.

Pentru ca meciul să fie pe TV, așa cum a cerut campioana României, Pro era dispusă să plătească în jur de 60.000-70.000 de euro

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (144)
atthur
atthur  •  29 August 2024, 23:38
Postat de lefter_popescu pe 28 August 2024, 22:58

Amice, ești obraznic ca întotdeauna și fără argumente. Tu crezi ca ProTv este un post naiv? Pt ca a ieșit în pierdere cu ultimele meciuri ale echipei ilfovene a oferit doar 50.000 de euro. Dacă Gigi Valiza a ajuns la România TV chiar se confirma zvonul ca se afla pe drojdie .

*** Never!!!! Vezi că "drojdia" tocmai a eliminat pe LASK LINZ(nu pafos)!!!! Te ține să suporți pariul public propus de mine????....????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raspunzel
raspunzel  •  29 August 2024, 16:24
Postat de _Adrian_1 pe 28 August 2024, 20:00

Sarmane gigist, tu intelegi ca "artimetica" gigista pe care o exhibi aici (adunat spectatorii Rapidului de la meciuri de L1 cu spectatorii Stelei din L2 la meciuri cu FC Nimeni etc) nu intereseaza decat dpdv umoristic? :)) Adica pe romaneste ne faci sa radem cu ineptiile tale? :)) In rest, evident ca Steaua nu a retrogradat, DAR A PIERDUT LOCUL DE L1 DIN CAUZA FAPTELOR COMISE DE CIOBAN IN 2003, CAND A MUTAT ACTIVITATEA DE PE AFC STEAUA PE FIRMA FCSB. Asa se face ca acum clona bercenara zecesebe e in L1 iar Steaua a trebuit s-o ia din L4 si e acum in L2. Stai jos ai nota 1 ca de obicei.

Adrene...stiu ca logica nu e punctul tau forte ...si cum ne-ai explicat chiar tu...tu doar ai trecut prin scoala :)))) Steaua nu a pierdut nimic ....cea mai simpla dovada e dragostea cu care o "gratuleaza" julestenii la fiecare meci ...si doar tu si catalynu credeti ca ei se refera la rasul ala de echipa din liaga secunda :))) Dar ,cum am mai spus, SOMN USOR si viseaza frumos in continuare ....in visele tale totul e exact cum ai dori tu sa fie ...in viata reala e muuuult mai greu :)))

_Adrian_1
_Adrian_1  •  29 August 2024, 16:00
Postat de tictictic pe 28 August 2024, 14:32

Exact! Asa cum am spus, postez aici doar daca am ceva de exprimat! Si nu e vina mea ca intra in depresie toti astia ca tine care n-au nimic a povesti despre viata si existenta lor reala... Iar faptul ca toata lumea de pe forumul asta imi arhiveaza comentariile, nu reprezinta pentru mine altceva decat o confirmare a intregii mele experiente de viata: cand vorbeam eu, tot auditoriul isi lua notite, de la CEO si manageri de companii private si de stat, de la ministri si pana la primari de comune si orase, de la directori generali si pana la ultimul IT-ist din Cluuuj. In fine, daca in urma cu 2 luni am iesit la pensie la 65 de ani cu echivalentul a 5000 de euro net, inseamna ca am trait cum trebuie si nu degeaba. Si asta certifica faptul ca in Romania, in economia privata, poti oricand sa castigi dublu fata de Germania sau Elvetia, fara sa fii bugetar la stat sau patron de butic, fara sa fii IT-ist de Cloooj sau magistrat, parlamentar, politist, medic sau general. Se poate iesi la pensie in Romania cu 5000 de euro net daca-ti place sa citesti, sa inveti si sa muncesti!

Singurul tau noroc e ca mitomania nu este incriminata de Codul Penal, altfel erai de mult condamnat la inchisoare pe viata :)) CREZI CA A UITAT CINEVA cum a fost cand te-ai dat aici doctor in istorie si cat am ras toti cand ti-am aratat ca nici nu stiai ANUL in care au facut comunistii nationalizarea principalelor mijloace de productie? :)) SI CATE DE-ASTEA AU MAI FOST DOAR IN ULTIMII 2-3 ANI? :)) Sau aia cand ne ofereai invitatii la un meci al zecesebe dar ai "uitat" sa ceri numele, invitatiile la meciuri internationale fiind nominale? :)) Hai zi cinstit, ai fost si in Comsos inaintea lui Prunariu, este? Dar era strict secret, asa ca nu stie lumea... :))

Vezi toate comentariile (144)
Comentează