INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - STEAUA, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu: "Ian Wright fugea după mine pe Wembley ca să facem schimb de tricouri" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, spune că este optimist înaintea jocului cu Liverpool din Europa League şi rememorează un episod petrecut pe Wembley, cînd vedeta lui Arsenal, Ian Wright, i-a cerut tricoul de joc la finalul unei partide.

"Sînt optimist în perspectiva jocului cu Liverpool, cred în această echipă şi sînt mulţumit de transferurile care au fost făcute. Rezultatele vor demonstra că am făcut transferuri bune, au venit jucători care ne vor ajuta să luăm campionatul.

Nu mergem în Anglia să facem schimb de tricouri, vom juca fotbal. După un meci pe Wembley, Ian Wright alerga după mine să facem schimb de tricouri. Tocmai marcasem şi mi-a cerut echipamentul de joc! Nu vom merge pe Anfield pentru a ne închide, vom juca aşa cum ştim. Cînd vom avea mingea, vom încerca să ne subordonăm adversarul, ne gîndim cum să facem pentru a ne întoarce fericiţi din Anglia", a spus Ilie Dumitrescu la conferinţa de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (22)
roolwey
roolwey  •  16 Septembrie 2010, 15:51

tu esti prea bun ma Ilie, :)) ia zi-ne cine a mai fugit sa iti fure tricou .. ;;) zinee :D :))

haxor
haxor  •  15 Septembrie 2010, 16:02

Ilie a facut doua meciuri bune la mondiale si din care il retin pe ala in fata Argentinei ca in rest...mai usor cu el. A fugit de colo colo in fotbal in vest, multe iesiri extrasportive si daca-mi aduc eu bine aminte cam de la el au inceput zvonuri ca fotbalistii romani au o viata extrasportiva ce da de gandit.Norocul lui Ilie si Raducioiu se numeste Hagi, fara Hagi mureau sperante amandoi!

haxor
haxor  •  14 Septembrie 2010, 23:00

Da-mi aduc aminte, cred ca ai iesit si cu femeia lui asta si-ai plecat de la el de acasa cu tricoul lui, nu!? Ilie, ilie, pr0stesti copii tarii cu tàmp€nii, mai bine povesteste cand fugea politaiul ala englez sa-i dai cascheta si bastonul dupa ce ai trecut pe la nevastasa. Englezii te tin minte ca le ascundeai nevestele din epoca aia decat balonul, oricum succes acolo ca nu au nici o vina bietii copii din Romania ca te-ai culcat cu jumatate din Anglia, e si asta o chestie ce nu o reusesc toti

Vezi toate comentariile (22)
Comentează