INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAKSI - CORVINUL HUNEDOARA 0-4

Un jucător maghiar, discurs naționalist după Paksi - Corvinul: „Le cer scuze tuturor ungurilor, ne este rușine!”

Windecker, în duel cu Manolache în Paksi - Corvinul 0-4. Sursă foto: Paksi FC
Windecker, în duel cu Manolache în Paksi - Corvinul 0-4. Sursă foto: Paksi FC

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 23:28 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 23:37

Jozsef Windecker (31 ani), mijlocașul celor de la Paksi, a avut o reacție ieșită din comun, după eșecul echipei sale în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

Totodată, Gyorgy Bognar (62 ani), antrenorul celor de la Paksi, s-a arătat extrem de dezamăgit de eșecul elevilor săi în fața Corvinului, scor 0-4, considerând că unul dintre motivele acestei înfrângeri usturătoare este sentimentul de superioritate cu care maghiarii au abordat partida.

Corvinul Hunedoara a obținut o victorie istorică în primul tur preliminar al Europa League, 4-0 contra celor de la Paksi, vicecampioana și câștigătoarea Cupei din Ungaria. Marius Lupu a reușit un hat-trick, în timp ce Sergiu Buș a deschis scorul pentru „echipa de sub furnale”. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 18 iulie, de la ora 21:00, la Sibiu, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Jozsef Windecker: „Ne este rușine, le cer scuze ungurilor!”

„Întreaga partidă a fost un dezastru. Nu a mers nimic astăzi. Trebuie să înfruntăm acest eșec ca bărbații, este o rușine. La un meci maghiaro-român să ne prezentăm într-un asemenea hal, să reprezentăm țara astfel... simt că îmi cade pielea de pe față!

Aceeași echipă a reușit să câștige Cupa Ungariei și să termine pe doi în campionat. Trebuie să facem o analiză serioasă și să ne apărăm onoarea în România!”, a declarat Jozsef Windecker, imediat după fluierul final al partidei.

Le cer scuze tuturor maghiarilor! Nu exagerez, suntem rușinați de acest eșec pe teren propriu și de modul în care ne-am reprezentat țara în fața unui oponent din România!”, a completat acesta.

Bognar: „Ne-am crezut superiori!”

Jocul echipei nu a funcționat, în special linia mediană. În prima repriză, nu am avut posesie, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi ținut mai mult de minge. Nici individual nu am arătat foarte bine, jucătorii echipei adverse au fost mai puternici, dar și mai organizați.

Cred că jucătorii noștri s-au supraevaluat, au crezut că sunt mai buni în realitate, problema este că și eu am făcut același lucru. Un eșec la două goluri diferență ar fi fost mai corect, însă exista și posibilitatea ca ei să mai marcheze”, a declarat tehnicianul lui Paksi, potrivit celor de la m4sport.hu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Miculescu a tras FCSB în sus! » Doi fotbaliști au primit 3: „Jocul lui e în beznă! Total. Celălalt a fost doar turist în Austria”
Superliga
Miculescu a tras FCSB în sus! » Doi fotbaliști au primit 3: „Jocul lui e în beznă! Total. Celălalt a fost doar turist în Austria”
Cristi Balaj, discurs dur la adresa arbitrajului de la CFR Cluj - Pafos: „Se plimbă prin Cipru. La ce ne putem gândi? O rușine!”
Conference League
Cristi Balaj, discurs dur la adresa arbitrajului de la CFR Cluj - Pafos: „Se plimbă prin Cipru. La ce ne putem gândi? O rușine!”
Florin Tănase, misterios după LASK - FCSB: „Mi-am dat seama, dar nu pot spune, că vor vedea și ei interviul”
Europa League
Florin Tănase, misterios după LASK - FCSB: „Mi-am dat seama, dar nu pot spune, că vor vedea și ei interviul”

Gest de suflet al lui Gică Hagi! Fostul jucător din generația Steaua '86, operat din banii „Regelui”: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

CEO-ul Pro TV, interviu pentru GSP » De ce a scos meciurile FCSB-ului de pe TV și le-a mutat exclusiv pe Voyo? „Mereu se caută ceva care e gratis!”


Comentarii (41)
Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  12 Iulie 2024, 21:22
Postat de Razvan pe 12 Iulie 2024, 05:14

I ti dai seama ce i in mintea ungurasilor, in loc sa trateze meciul ca pe 1 de fotbal de cupa europeana, in mintea lor ii razboiu contra romanilor

Care din jucatorii Clubului Corvinul sunt descendentii lui Hunyadi János Voievodul Transilvaniei sí Guvernatorul Regatului Maghiar? Spune-mi numai unul! Dai cu stangul ín dreptul!

Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  12 Iulie 2024, 19:34

Corvinul a dat 4 CFR- ului ín Cupa! Corvinul a batut PE Sepsi ín Cupa! Corvinul nu este O echipa de Liga 2! Antrenorul lui Paks nu a pregatit meciul cum trebuie, jucatorii lui Paks uu fost surclasati de jucatorii Corvinului! Mare rusine pentru Fotbalul Maghiar! Vicecampioanei ieri s- a vazut dominata lá mijlocul terenului. O-4!!!

unurtr
unurtr  •  12 Iulie 2024, 16:36
Postat de popescu3dzn pe 12 Iulie 2024, 06:05

Aceasta este mentalitate de rapidist. Corvinul nu se îneacă la mal

Așa o fi, aș vrea să fiu optimist ca tine, dar din experiența de viață s- a dovedit că în meciurile ca acestea se pot face răsturnări de scor. Aș vrea să nu am eu dreptate, dar să vedem...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează