INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK

Mobilizare generală la LASK: „În prima manșă cu FCSB am fost net superiori”

Thomas Darazs, foto: Imago Images
Thomas Darazs, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 14:06 / Actualizat marti, 27 august 2024 16:33

Thomas Darazs, antrenorul lui LASK, a confirmat absența titularilor Robert Zulj și Tobias Lawal, accidentat, dar a anunțat că ar putea reveni fundașul central Smolcic.

  • FCSB - LASK se joacă joi, de la 21:30, pe Stadionul Steaua. Până în acest moment, drepturile de televizare a partidei nu au fost vândute. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

LASK vine la București, pentru returul cu FCSB (1-1 în prima manșă), după ce a suferit o a treia înfrângere consecutivă în campionat. Trendul descedent pe care a apucat echipa nu-l sperie însă pe antrenorul Thomas Darazs, convins că echipa sa va schimba macazul în Ghencea.

Thomas Darazs: „În tur am fost net superiori. Am o echipă cu caracter puternic”

Darazs vede duelul cu FCSB ca pe o probă de caracter pentru jucătorii lui: „Un astfel de meci îți arată un jucător bun, un jucător de echipă și un bun antrenor”. Argumentele lui pentru un happy-end și o calificare în grupele Europa League?

„Ceea ce mă face să fiu optimist este faptul că în prima manșă cu FCSB am fost net superiori, dar și modul în care ne-am luptat contra Austriei Viena. Consider că am o echipă cu caracter puternic, care știe exact despre ce este vorba”, a punctat antrenorul lui LASK.

Thomas Darazs confirmă absențele lui Robert Zulj și Tobias Lawal

El a confirmat absențele a doi titulari și posibila întoarcere a unui al treilea: „Este imposibil ca Robert Zulj să revină acum. Și nici în privința lui Tobias Lawal nu ne asumăm niciun risc. Jorg Siebenhandl este, de asemenea, un portar excelent. În schimb, Smolcic s-ar putea întoarce”.

Robert Zulj (32 de ani), decarul și căpitanul lui LASK Linz, s-a ales cu o fractură nazală după un duel cu Joyskim Dawa, în prima manșă. Coordonatorul de joc a fost operat, are fața tumefiată și, prin urmare, nu va putea purta măcar o mască de protecție.

LASK vine miercuri la București

Celălalt accidentat al „alb-negrilor”, portarul titular Tobias Lawal (24 de ani), a simțit o înțepătură musculară la încălzirea de dinaintea partidei, astfel că a absentat și-n tur.

Diagnosticul pe care medicii i l-au pus ulterior a fost de leziune la nivelul coapsei, informează presa din Austria. De la bucureșteni, Joyskim Dawa va absenta pentru cumul de cartonașe. LASK este așteptată miercuri la București, unde seara, în Ghencea, va efectua antrenamentul oficial dinaintea manșei secunde cu FCSB.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează