INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Adversara din Europa League de care se teme cel mai tare Mihai Stoica: „Ne poate încărca”

Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport
Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 10:06 / Actualizat sambata, 31 august 2024 10:12

FCSB se pregătește pentru duelurile de foc din Europa League. Campioana României și-a aflat vineri adversarii, iar Mihai Stoica (59 de ani), oficialul echipei, a anunțat formația pe care n-ar fi vrut să o întâlnească.

Deși Manchester United are cel mai valoros lot din întreaga competiție, MM Stoica și-a dorit ca FCSB să evite un duel cu Hoffenheim, locul 7 în campionatul Germaniei din sezonul trecut. Nemții au un lot cotat la 150 de milioane de euro, net superior campioanei României.

Mihai Stoica, speriat de Hoffenheim: „Ne poate încărca”

FCSB va juca împotriva celor de la Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiakos Pireu (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă).

Hoffenheim reprezintă unul dintre cei mai complicați adversari pe care FCSB-ul îi putea întâlni din urna a patra, lucru remarcat și de Mihai Stoica. Nici Qarabag sau Midtjylland nu sunt adversari pe placul lui MM, însă de Hoffenheim se teme cel mai tare.

„Astea nu prea-mi convin mie, Qarabag și Hoffenheim, în rest... nici cu Midtjylland nu mă dau în vânt, dar oricum, Hoffenheim n-aș fi vrut. Nemții te pot încărca”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Hoffenheim evoluează în Bundesliga din sezonul 2008-2009, iar cea mai bună clasare a clubului a fost în sezonul 2017-2018, locul 3, sub comanda actualului selecționer al Germaniei, Julian Nagelsmann.

FCSB primește 4,31 de milioane de euro după calificarea în faza principală din Europa League. În Europa League fiecare victorie e răsplătită cu 450.000 de euro, iar pentru o remiză fiecare echipă primește 150.000 de euro.

N-am apucat să vorbesc, nu ştiu. Eu i-am oferit mai de mult posibilitatea să fie director sportiv (n.r. - lui Vlad Chiricheș). Nu pot să vorbesc despre asta până nu discut cu Chiricheş

- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (6)
Jason
Jason  •  31 August 2024, 18:33
Postat de viorelgh1 pe 31 August 2024, 11:39

Voi nu puteti sa bateti Iasu , Galati acasa si vreti sa faceti 8 -10 puncte in grupe cu Lixandru in frunte , a venit Chirices cu surle si trimbite ,cu rugaminti si acum i-l dati afara ,nu mai spun de Stefanescu ca l-ati distrus iremediabil cu acoliti vostri cu schimbarile aiuristice si meciuri haotice , daca -l vindeti Dan Petrescu i-l ia in secunda 2 si in 2 luni va ajunge cea mai buna extrema dreapta din Romania , va bateti joc de jucatori de aceea toti jucatorii de valoare va refuza si nu vor sa vina la Steaua ,la voi vin cirpacii de 200 -300 000 euro

la dan penalty am vazut ce-i poate capul cu pafos in intertoto. 4 milioane pe louis munteanu si nu a jucat un minut cu pafos. ha haha

Jason
Jason  •  31 August 2024, 18:32
Postat de viola_sempre pe 31 August 2024, 11:53

O sa va incarce cu vreo 10... 1010sb = rusine in ADN

v-a dat Steaua din liga 1 un 7-0 zero voua de la timisioaar de v-ati desfiintat. asa te arde ca Steaua din liga 1 este mandria Romaniei si resutl rusinea? serios? ai ajuns sa aduni 2 meciuri random dintr-o grupa europeana cand am jucat cu rezervele? dar de anderlecht din aceasi grupa de ce nu spui nimic? ca 1-1 acasa si 2-2 in deplasare dupa logica ta inseamna ca i-am eliminat si a fost in aceasi grupa rezultatul asta in aceasi perioada. *** probabil ti cu ***i dar te dai cu timisioara pentru ca aia s-au desfiintat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  31 August 2024, 13:19

Hai sa fim seriosi !! Becali viseaza sa faca o gramada de ouncte in acesta grupa, dar in realitate va avea mati probleme !! Daca face 4 puncte sa fie multumit !! In deolasare in cele patru meciuri nu va face niciun punct !! Acasa are sanse doar cu RFS, pentru ca in meciurile cu Manchester, Midtjylland si Olympiakos va fi greu sa obtina mai multe puncte !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează