INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Jucătorul care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „L-am văzut ca pe Draxler”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 09:52 / Actualizat joi, 29 august 2024 09:52

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a numit jucătorul de la care are așteptări foarte mari, înaintea returului cu LASK, din play-off-ul Europa League. În tur, cele două echipe au remizat în Austria, scor 1-1.

  • FCSB - LASK se joacă în această seară, de la 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de România TV

MM are foarte mare încredere în Florin Tănase (29 de ani), atacantul legitimat de FCSB în această vară. El l-a comparat cu Julian Draxler (30 de ani), atacantul lui Al Ahli, care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Schalke, Wolfsburg, PSG sau Benfica.

Mihai Stoica pariază pe Florin Tănase: „Avem mare nevoie de el”

Mihai Stoica a explicat faptul că Marius Ștefănescu (26 de ani) și Octavian Popescu (21 de ani) vor face parte din lot, însă rămâne de văzut dacă Elias Charalambous (43 de ani) va decide să-i titularizeze.

De altfel, Mihai Stoica e convins de faptul că Tănase va redeveni acel jucător care a impresionat în prima perioadă petrecută la FCSB.

„Ştefanescu şi Tavi vor fi amândoi în lot, dar nu ştiu dacă vor începe. Tănase este un jucător extrem de important pentru noi. Eu am fost atent la momentul în care a intrat la Linz la cum a reacţionat antrenorul lui LASK, că şi-a luat măsuri.

De la Tănase au plecat cam toate fazele noastre periculoase. Tănase este un fotbalist de care avem mare nevoie şi care ştie jocul foarte bine. Eu cred că uşor uşor îşi va recăpăta forma sportivă.

Nu poţi deodată să joci, nu ai cum, nu a mai jucat de anul trecut şi era folosit mijlocaş central. Îţi dai seama ce e prin Arabia Saudită... Al Akhdoud. Mijlocaş central, cum să-l bagi mijlocaş central pe Tănase, îl duci în faţa apărării?

Eu pe Tănase l-am văzut ca pe Draxler aşa, cum îl vedeam pe Draxler. Îi mai spusese cineva când era tânăr că e Draxler. E asemănare fizică mai mult, dar cam acelaşi profil de jucător.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Tănase a jucat trei meciuri pentru FCSB din momentul în care a revenit la campioana României. A fost titular o singură dată, chiar etapa trecută, atunci când trupa lui Charalambous a cedat pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-2.

3 milioane de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (9)
viola_sempre
viola_sempre  •  29 August 2024, 15:44
Postat de MamaLiga pe 29 August 2024, 11:47

Florin Draxler,Florinel Mbappe Maradona,Andrei Messi al portarilor,Ovidiu Lampard si lista poate continua...

1010sb cu umilinata in ADN :))))

REMEMBER87
REMEMBER87  •  29 August 2024, 12:21

MM daca e sa vă salveze cineva azi numele lui e Ștefănescu! Dar mi e teamă că are stop de la cioban!

81mada
81mada  •  29 August 2024, 12:00

Cu ce la dat pe spate? Crema?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează