INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RFS

Mihai Stoica plecase în timpul interviului, dar s-a întors să-i facă „o dedicație” lui Becali: „A demonstrat astăzi ce poate”

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024, 00:33 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 00:54

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost entuziasmat de performanța roș-albaștrilor la debutul în Europa League, 4-1 cu RFS. MM a făcut o trimitere către Gigi Becali când l-a lăudat pe Daniel Bîrligea.

Mihai Stoica a lăudat jocul prestat de FCSB, dar se teme de următoarele meciuri din Europa League.

Mihai Stoica a plecat în timpul interviului, dar s-a întors să-l elogieze pe jucătorul lui FCSB: „Chiar dacă Gigi l-a făcut pachet, a demonstrat astăzi de ce e în stare”

„Deocamdată suntem cu picioarele pe pământ, de aici începe competiția pentru noi. În prima repriză pierduserăm controlul meciului, dar ne-am revenit, am fost doar noi pe teren. Târnovanu a avut câteva intervenții bune.

Poate mai important decât toate astea, eu am sperat ca Bîrligea și Ștefănescu să fie bine, au marcat amândoi, dar ceva mi s-a părut mie extrem de important. Cine e lider? Olaru, Tănase? Această conlucrare formidabilă dintre cei doi la ultimele două goluri ne-a făcut extrem de fericiți.

Dacă noi vom fi altruiști și vom alerga la modul cum alergăm, o să ieșim și din groapă în campionat și vom face și o figură frumoasă. Orice punct de aici o să fie o performanță.

A fost o atmosferă excepțională, o pondere mare a avut că am scos multe pachete pentru suporterii noștri, toți vor să vadă Manchester United”, a declarat Mihai Stoica în direct la Prima Sport.

MM a fost apoi sunat și chemat la autocar, dar s-a întors după câteva momente să-l elogieze pe Bîrligea.

„Sprijin mare de la Miculescu la golul lui Bîrligea. A fost schimbat la pauză, dar pe mine m-a mulțumit la maximum, pe o poziție care nu e neapărat a lui.

În a doua repriză ne-a fost mai ușor pe efortul celor din prima repriză. E golul lui Bîrligea, presing insistent. Faptul că nu renunță e mare lucru, de asta am plătit atâta.

La un moment dat, Gică Popescu mi-a zis «Hai să mergem la Barcelona». Erau acolo Neymar, Messi, dar am zis singurul jucător cu care vreau să vorbesc este Luis Suarez, mi-a plăcut enorm de el, nu renunța la nicio minge. OK, mai mușca, dar ce să faci??

Tănase a jucat trei posturi, atacant stânga, central, apoi număr 10. Și Tănase avea nevoie de o astfel de evoluție. Gigi îl făcuse pachet pe Bîrligea, dar acum a jucat bine.

Când domini jocul și adversarul îți dă gol din nimic e o nenorocire! Luăm goluri din faze fixe, din corner, ne e frică, am luat și cu Sparta, și acum.

Niciun meci pe care-l vom juca de acum încolo nu va avea legătură cu acesta de azi. Am fost o echipă bună spre foarte bună împotriva unui adversar modest. De acum jucăm cu băieții mari.

Minciună mare rezultatul la PAOK, au jucat foarte bine. Ne stă bine outsideri, vom mai face puncte, nu știu dacă suficiente, dar avem motive să credem. Primul meci acasă e posibil să fim sold-out, vom avea meciuri cu echipe care atrag mult mai mult decât letonii”, a completat Mihai Stoica.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Surprinzător! Cât s-a terminat Tottenham - Qarabag, după eliminarea lui Drăgușin din minutul 8
Europa League
Surprinzător! Cât s-a terminat Tottenham - Qarabag, după eliminarea lui Drăgușin din minutul 8
7 detalii din FCSB - RFS care nu s-au văzut la TV » Ce a făcut Bîrligea imediat după gol + scene comice: „Lasă-te, bă!”
Europa League
7 detalii din FCSB - RFS care nu s-au văzut la TV » Ce a făcut Bîrligea imediat după gol + scene comice: „Lasă-te, bă!”
Stupoare pe Arena Națională! Ce a pățit când a vrut să-și ocupe locul de pe bilet: „Vin de 40 de ani, dar așa ceva n-am văzut în viața mea”
Europa League
Stupoare pe Arena Națională! Ce a pățit când a vrut să-și ocupe locul de pe bilet: „Vin de 40 de ani, dar așa ceva n-am văzut în viața mea”

EXCLUSIV Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”

Mărturie printre lacrimi a campioanei olimpice Maricica Puică: „Deblocați rentele! Am făcut trei avorturi pentru performanță. Am pierdut trei băieței!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează