INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB

Mlada - FCSB / Veste bună pentru roș-albaștri! Ar putea scăpa de Nikolay Komlichenko, golgeterul Cehiei

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 12:12

Mlada - FCSB, în turul 3 al Europa League. Nikolay Komlichenko nu a fost inclus în lot pentru meciul din campionat cu Sparta Praga și s-ar putea să nu fie folosit nici joi seară cu FCSB

  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB;
  • Meciul Mlada Boleslav - FCSB, din turul 3 preliminar al Europa League, va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV.

Steliștii s-ar putea să primească și un ajutor nesperat înaintea meciului retur. Nikolay Komlichenko, atacantul de 24 de ani al lui Mlada Boleslav, cotat la 3,5 milioane de euro, golgeterul din sezonul trecut din Cehia, e la un pas să plece de la echipă în această săptămână!  

Se teme de accidentare 

Mlada chiar e gata să își va vinde cel mai bun jucător! Nikolay Komlichenko va pleca la Lokomotiv Moscova așa că apariția lui în meciul retur e pusă în acest moment sub semnul întrebării. Cehii nu l-au folosit nici în meciul din campionat cu Sparta Praga după ce jucătorul le-a cerut asta celor de la echipă. I-a fost teamă să nu sufere vreo accidentare înaintea transferului în Rusia. 

Din primele informații venite din Cehia suma de transfer a atacantului se ridică la 4 milioane de euro, iar jurnaliști de aici merg mai degrabă pe nefolosirea lui în meciul cu FCSB.  

Mlada - FCSB / Veste bună pentru roș-albaștri! Ar putea scăpa de Nikolay Komlichenko, golgeterul Cehiei
Nikolay Komlichenko (în dreapta)

Cel mai bun marcator din istorie 

„Mlada Boleslav e pregătită să-l piardă pe Nikolay Komlichenko! În sezonul trecut a marcat 29 de goluri, un record pentru campionatul de aici. A fost cel mai bun marcator, iar cei de la Lokomotiv Moscova sunt gata să facă plata în câteva zile. A mai dat și 7 pase decisive! El a jucat în meciul din România, dar nu știu ce se va întâmpla acum”, spune Jan Maly, jurnalistul sportiv al site-ul isport.cz. 

Mlada Boleslav are lotul cotat la 12,95 milioane de euro, potrivit transfermarkt, iar Nikolay Komlichenko, este cel mai bine cotat. Cehii de la Mlada s-au duelat și cu Rapid, în sezonul 2006-2007, în Cupa UEFA, când meciul s-a terminat la egalitate 1-1.

„FCSB este favorită din punctul meu de vedere, dar noi nu vom renunța pentru calificarea în play-off-ul Europa League” 
- Jozef Weber, antrenor Mlada Boleslav 

„Dacă vom juca cum am făcut-o în prima repriză la Giurgiu cu siguranță avem șanse să ne calificăm. Avem o șansă importantă mai ales că jucăm acasă cel de-al doilea meci" 
- Jan Seda, portar Mlada Boleslav 

„Suntem gata să jucăm împotriva oricărei echipe! Suntem mulțumiți după ce-am făcut 0-0 în primul tur, în România. Pentru o calificare vom avea mult de muncit împotriva celor de la FCSB" 
- Daniel Pudil, fundaș Mlada Boleslav

Citește și:

Mlada - FCSB / Arbitrează Jonathan Lardot, un „dubios” din Belgia implicat într-un scandal uriaș

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Situația bizară a jucătorului „de 30 de milioane” de la FCSB » Motivul pentru care a DISPĂRUT, deși are toate argumentele de partea lui
Superliga
Situația bizară a jucătorului „de 30 de milioane” de la FCSB » Motivul pentru care a DISPĂRUT, deși are toate argumentele de partea lui
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Zeljko Kopic despre transferurile lui Dinamo și play-off: „Da, vreau, vedem, aștept. Avem o prioritate”. A oferit vești importante „câinilor”
Superliga
Zeljko Kopic despre transferurile lui Dinamo și play-off: „Da, vreau, vedem, aștept. Avem o prioritate”. A oferit vești importante „câinilor”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (8)
114008756435133
Todinca Mihai  •  13 August 2019, 16:10

Se termină 1-1 se califica FCSB iar în campionat ( care tvcare-i problema " ) nu cred că vom termina in primele opt vom avea soarta ciinilor , poate,poate vom lupta pentru cupă de data asta ,altfel nu se poate chiar un așa "războinic "de paie cu gigulus zis și " care-i problema "

114008756435133
Todinca Mihai  •  13 August 2019, 16:04

Se termină 1-1 se califica FCSB iar în campionat ( care nu contează pentru " care-i problema " ) nu cred că vom termina in primele opt vom avea soarta ciinilor , poa

magic4ever
magic4ever  •  13 August 2019, 14:51
Postat de mosvasile pe 13 August 2019, 14:13

Norocul porcesc al echipei lui Becali nu se dezminte!Ala era singurul fotbalist din echipa aia,restul...vai mama lor!De liga a 2-a!Asa ca scorul va fi:Mlada Boleslav-"Steaua"(prin"bunavointa" lui Justin Stefan,care nu face comunicarea la UEFA)=1-3!

Sper sa piarda FCSB chiar si fara golgheterul echipei daca o sa fie vandut, sa il vad pe Becali cum se oftica pe la TV ca rateaza banii de la Uefa si ca ramane doar CFR in cupele europene si el o sa se uite la TV impreuna cu toate perlele de la FCSB...mare party ce dau daca este eliminata FCSB:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează