INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

MM Stoica știe arma secretă pentru returul cu LASK Linz: „Eu n-am mai văzut asta niciodată”

LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images
LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 22:09 / Actualizat luni, 26 august 2024 23:32

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a numit arma pricipală a echipei lui înainte de returul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

După 1-1 în Austria, FCSB va juca în Ghencea cu LASK, joi, de la ora 21:30. Cine merge mai departe va juca în Europa League, iar echipa eliminată va juca în Conference League.

MM Stoica e de părere că rezistența fizică a jucătorilor de la FCSB va face diferența. El a declarat că după meciul tur austriecii erau epuizați.

MM Stoica, despre FCSB - Linz: „Eu n-am mai văzut niciodată asta”

„Mie îmi pare rău că nu am câștigat, mai rău decât la Praga cu Sparta. Cei de la Linz erau epuizați la finalul meciului. N-am văzut niciodată ca toți jucătorii să se arunce pe gazon după un meci, erau epuizați. De la noi erau doar 3 care s-au pus pe gazon, de la ei toți.

Trebuie să îi ducem cum i-am dus pe cei de la Maccabi (n.r.- golul decisiv cu israelienii a venit în minutul 90), stăm mult mai bine fizic”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport 1.

MM Stoica: „La Linz am pășit în altă lume”

În schimb, MM Stoica s-a declarat impresionat de condițiile pe care le-a găsit la echipa din Linz.

„Eu am pășit în altă lume acolo, o echipă cu buget de 37 de milioane de euro, cu stadion propriu de 100 de milioane de euro. E o atracție locală acolo.

Dar noi avem șanse mari să mergem în Europa League”, a mai declarat oficialul celor de la FCSB.

Până la duelul cu LASK Linz, FCSB a trecut de Virtus și de Maccabi Tel Aviv în preliminariile Champions League, dar a pierdut cu Sparta Praga și așa a ajuns în play-off-ul din Europa League. Roș-albaștrii au asigurată calificarea în grupele Conference League chiar dacă vor fi eliminați de LASK.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
francklin67
francklin67  •  27 August 2024, 07:46

Cereti aprobarea de la LPF si FRF sa jucati meciurile de pe teren propriu la LINZ.NU AVETI nici o arma secreta dar nici FOTBALISTI,doar niste jucatori amatori intro liga considerata profesionista dar care e departe de cerintele profesionismului.Vezi cate echipe avem cu salariul la zii ,fára restante financiare,PROFESIONALISMUL incepe cu salariul la zii,continua cu devotamentul,ambitia fotbalistilui sí se terminál cu spectacolul oferit SUPORTERULUI.

UnuldinSpania
UnuldinSpania  •  27 August 2024, 00:19

Au de toate Mimi ca sug de la voi tot( din Romania),e foarte frumos si sunt bogati ca politicienii vostrii le-au dat tot si inca mai au sa le dea gazele din Marea Neagra iar infrastructura ( tuburile)CULMEA!!!!!!!! le-o construiti tot voi pe banii vostri.DACA S-A MAI POMENIT FRATILOR( tradatorul de tara,fostul premier Tudose de la PSD a semnat si vandut asta)!

Diogenes
Diogenes  •  26 August 2024, 23:51

Arma secreta e o jumatate buna de echipa, nu lesinatii de acum!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează