INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB ÎN EUROPA LEAGUE

EXCLUSIV Narcis Răducan, avertisment pentru FCSB: „Sperietoare pentru echipă și «peștișor de aur» pentru club și suporteri”

Analizând problemele fotbalului românesc, Narcis Răducan, 48 de ani, a vorbit despre salariile antrenorilor de la copii și juniori.
Analizând problemele fotbalului românesc, Narcis Răducan, 48 de ani, a vorbit despre salariile antrenorilor de la copii și juniori.

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 20:23 / Actualizat vineri, 30 august 2024 22:20

Narcis Răducan, 49 de ani, fost director sportiv la FCSB, a analizat, într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, tragerea la sorți a roș-albaștrilor în Europa League. Campioana României a fost repartizată alături de adversari de top, printre care Manchester United, PAOK, Olympiacos și Hoffenheim.

  • FCSB le va înfrunta pe Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiacos (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă).

Narcis Răducan, conducător cu experiență în fotbalul românesc, e de părere că pe FCSB o vor aștepta dueluri cu intensitate maximă: „Sunt echipe bune și foarte bune, toate peste Superliga noastră, unele la mare distanță.

Un astfel de calendar motivează enorm fiecare jucător sau antrenor și capacitează la maximum tot clubul. Provocările vor fi în egală măsură atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere administrativ.

Narcis Răducan, despre Manchester United: „Sperietoare pentru echipă și «peștișor de aur» pentru club și suporteri”

Nu sunt sigur care este cuvântul ideal atunci când primești vizita lui Manchester United, un club de legendă de miliarde de euro. Sperietoare pentru echipă și „peștișor de aur” pentru club și suporteri.

Narcis Răducan: „Ar fi excelent ca FCSB să scoată 10 puncte!”

Nu știu cine-i va pune cele mai mari probleme, dar știu că vor întâlni un club din Top 3 mondial, pe Manchester United. De zeci de ani acest club este pe podium. Atmosfera de acasă cu Manchester United va fi de vis. Se înscrie în categoria marilor jocuri ale cluburilor românești.

Încasările sigur vor bate și ele la granița recordurilor, se va depăși 1 milion de euro. Mihai Stoica a primit ce a cerut, iar Vali Argăseală rămâne un conducător eficient. Sper să avem și un rezultat pozitiv pentru a fi spectacolul total. Ar fi excelent ca FCSB să scoată 10 puncte în grupă!”

Cât despre duelul cu Paok, acesta a adăugat: „Va fi un duel interesant, cu grecii plecând favoriți, fiind și gazde, dar diferența de valoare individuală poate fi combătută printr-un joc colectiv deosebit. Ceea ce s-a mai întâmplat în istoria FCSB-ului. Prezența lui Răzvan pe banca oaspeților va fi, de asemenea, un punct de atracție special pentru acest meci”.

Narcis Răducan a subliniat faptul că FCSB va suferi luptând pe ambele fronturi, atât în Superligă, cât și în Europa League: „Îi va afecta foarte mult în campionat, dar cui îi pasă, merită riscul.

Am văzut un calcul că pot încasa între 30 - 50 miloane de euro cu tot cu drepturi TV și vânzările lui Florinel Coman și Darius Olaru. Asta ar însemnă 4 ani de buget complet acoperit pentru FCSB, ceea ce este enorm. Au timp în play-off să îndrepte situația!

Narcis Răducan consideră că FCSB mai are nevoie de transferuri

Campioana României mai are nevoie de jucători și sunt convins că se va mai întări, dar tot este dificil cu adversari de nivel de Champions League la mijlocul fiecărei săptămâni. Însă este cea mai frumoasă problemă pe care ți-o dorești de la fotbal!”

Programul grupei de Europa League 2024/2025

  • Etapa 1: 25-26 septembrie 2024
  • Etapa 2: 3 octombrie 2024
  • Etapa 3: 24 octombrie 2024
  • Etapa 4: 7 noiembrie 2024
  • Etapa 5: 28 noiembrie 2024
  • Etapa 6: 12 decembrie 2024
  • Etapa 7: 23 ianuarie 2025
  • Etapa 8: 30 ianuarie 2025
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  30 August 2024, 21:02

fcsb de multa vreme nu mai vrea sa fie victorioasa ...ea vrea sa cucereasca bani ...

brujo
brujo  •  30 August 2024, 20:43

united nu sunt top 3 in Manchester, d'apai mondial. Raducane, bati campii !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează