INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORVINUL

Presa din Ungaria a răbufnit după victoria Corvinului: „Nu-i adevărat. A trișat și arbitrul a fost partener!”

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 22:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 22:57

Corvinul a câștigat cu Paksi, scor 4-0, în primul tur preliminar din Europa League. Presa din Ungaria a rămas mască după rezultatul echipei românești împotriva vicecampioanei maghiare.

Corvinul a produs o surpriză uriașă, a câștigat în deplasare cu vicecampioana Ungariei, și e favorită la calificarea în turul al doilea. Returul va avea loc pe 18 iulie, la Sibiu.

Ce scrie presa din Ungaria, după Paksi - Corvinul 0-4

„Nu-i adevărat. Nimeni nu se aștepta la asta... Paksi a suferit o înfrângere la patru goluri pe teren propriu împotriva echipei românești din divizia secundă, Corvinul Hunedoara.

În primul tur al preliminariilor Europa League, câștigătorea Cupei Ungariei, Paksi, a jucat împotriva Corvinului, care a câștigat Cupa României ca divizionară secundă.

Oaspeții au preluat conducerea în minutul 9 și și-au dublat avantajul la finalul primei reprize. În repriza secundă, o eliminare i-a îngreunat misiunea lui Paksi, iar pe final, Corvinul a mai marcat două goluri, câștigând cu 4-0.

În urmă cu 13 ani, în 2011, Paksi și-a măsurat forțele în Europa League, dar stadionul Paksi nu a îndeplinit standardele UEFA, așa că Santa Coloma (4–0), Tromsö (1–1) și Hearts (1–1) au fost găzduite de Stadionul Sóstói din Székesfehérvár - isprava din 2011 nu s-a mai repetat în 2024”, au scris cei de la Nemzeti Sport.

Ungurii acuză: „Corvinul a trișat”

Ungurii au acuzat arbitrajul lui Aslam Muhammad Usman, care l-a eliminat pe Balint Szabo după consultarea VAR. Jucătorul lui Paksi a avut o intrare dură asupra lui Hrezdac și a primit „roșu” direct.

„Corvinul a furat ori de câte ori a putut, Aslam Muhammad Usman, arbitru norvegian cu experiență, s-a dovedit a fi partener în asta, dar să nu fim nedrepți, Paksi era la ani-lumină de cea mai bună formă”, au mai scris maghiarii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (47)
atthur
atthur  •  12 Iulie 2024, 15:12
Postat de steaua1986. pe 12 Iulie 2024, 08:47

gigilă, despre ce steaua scrii? Caldura o fi de vină.

Prostila,despre singura Steaua care există: cea care nu a retrogradat nici o dată,cea care e-n liga întâi și cea cu milioane de fani,nicidecum de prosteala talpanistilor imberbi din care faci tu parte!!! Iar la tine nu e căldura ci prostia genetică de vină...!!!...

gasperica
gasperica  •  12 Iulie 2024, 11:02

hotul striga hotii... de cind au poposit de prin stepe aceeasi melodie sumbra si trista o tot fredoneaza si care de fapt le dezvaluie caraterul. de aia v.orban aka agentul kgb gyula gabor serveste la rusi...greu de ascuns ura si frustrarea sub aparente...

Functionarul9
Functionarul9  •  12 Iulie 2024, 10:10
Postat de nicolaeigrecu pe 12 Iulie 2024, 07:46

Să te bocești pentru arbitraj la scorul ăsta înseamnă slăbiciune?

Nu ! Inseamna prostie si lipsa de judecata si realism !

Vezi toate comentariile (47)
Comentează