INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Euforie în Scoția, după anunțul lui Gigi Becali: „Excelent pentru noi!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 11:15 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 11:26

Scoțienii au reacționat după anunțul lui Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului. Acesta a declarat miercuri faptul că roș-albaștrii vor utiliza garnitura secundă în meciul programat joi, 24 octombrie, în etapa 3 din Europa League.

  • Rangers - FCSB se joacă joi, 24 octombrie, de la 22:00, în etapa 3 din Europa League. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Pentru ca echipa să facă față în acest ritm alert, Gigi Becali a explicat miercuri că în două partide FCSB va începe cu garnitura a doua. Este vorba de meciul cu Rangers, din Europa League, și de cel cu Dinamo din Cupa României.

CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
LICENȚIERI
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!

Presa din Scoția, despre anunțul lui Gigi Becali: „Oportunitate”

Cei de la Ibrox News au văzut declarațiile patronului de la FCSB și au precizat faptul că ar fi un dezastru în cazul în care Rangers nu s-ar impune în fața campioanei României.

Un mare impuls pentru Rangers în Europa League cu FCSB după dezvăluirea lui Gigi Becali”, este titlul pe care îl oferă scoțienii.

Apoi continuă: „Rangers este pregătită pentru meciul cu FCSB din Europa League în contextul în care Gigi Becali, patronul echipei, a spus că va utiliza o echipă mai puțin experimentată.

Rangers speră să-și revină după înfrângerea suferită în fața lui Lyon. Va accepta orice ajutor primit pe parcurs, ținând cont de faptul că traversează o perioadă dificilă. Este o șansă excelentă pentru a obține un rezultat pozitiv săptămâna viitoare.

Dar, odată cu această oportunitate, vine și presiunea. Ar fi un dezastru să se împiedice pe teren propriu de o echipă slăbită. Deci, dacă Becali își urmează planul, atunci Rangers trebuie să profite de acest lucru”, au scris scoțienii.

Vom menaja câțiva jucători pentru Rapid. Am spus că menajăm jucătorii în Scoția, la Rangers. Aceeași echipă care va juca cu Dinamo va fi și cu Rapid. În Cupă cu Dinamo va juca echipa care va juca cu Rangers, nu vor fi starurile. Orice meci european care va fi acasă e ca să le facem pe plac suporterilor, că de aia au dat milioane pe bilete, ca să câștige echipa lor.

- Gigi Becali, patron FCSB

Presa din Scoția l-a descris într-un singur cuvânt pe Gigi Becali

Cei de la The Scottish Sun sunt puși în gardă de anunțul lui Becali și l-au descris într-un singur patron pe finanțatorul roș-albaștrilor: „Excentric”, apoi au continuat: „Ar putea fi o diversiune, dar nu pare chiar așa.

Gigi Becali, excentricul proprietar al viitoarei adversare a celor de la Rangers, FCSB, este hotărât pentru o surpriză. Becali a dezvăluit că va urmări și va antrena echipa din patul său din România. Însă a sugerat faptul că va trimite rezervele în partida cu Rangers.

Omul de afaceri român și fost politician este o figură controversată în România, după ce a petrecut trei ani în închisoare în perioada 2013-2016 din cauza unui scandal de corupție”, precizează scoțienii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Nationala
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Marca dezvăluie cât trebuie să plătească Atletico pentru Rațiu: „«Carne» pentru un transfer de răsunet”
Stranieri
Marca dezvăluie cât trebuie să plătească Atletico pentru Rațiu: „«Carne» pentru un transfer de răsunet”
Adrian Mutu, scenariu tare lansat în direct » Ce pregătește FRF în culise în cazul lui Daniel Pancu
Nationala
Adrian Mutu, scenariu tare lansat în direct » Ce pregătește FRF în culise în cazul lui Daniel Pancu

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (1)
VanBasten9000
VanBasten9000  •  17 Octombrie 2024, 11:36

Poate scotienii nu se zgarcesc la goluri. Hai cu manitaaaa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează