INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024, 18:10 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 18:10

Cu patru ore înainte de Rangers – FCSB, din a treia etapă din grupa Europa League, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se arată extrem de încrezător în echipa lui. Asta deși titularii vor absenta la Glasgow.

  • Rangers - FCSB se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 5 și Digi Sport 1
  • Reporterul GSP Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda vor fi la meci și vor transmite toate detaliile

Așa cum se preconiza, Gigi Becali a ordonat folosirea unor jucători care nu au bifat prea multe minute în acest sezon, pentru ca titularii să fie odihniți în derby-ul din Superligă

Decizia luată înainte de FCSB - Rapid! Șumudică poate schimba planul: „E adevărat, dar nu excludem posibilitatea”
Rapid
Decizia luată înainte de FCSB - Rapid! Șumudică poate schimba planul: „E adevărat, dar nu excludem posibilitatea”

Ce echipă de start va alinia FCSB cu Rangers

Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – M.Popescu, Dawa, Ngezana, Pantea – Alhassan, Edjouma – Luis Phelipe, Miculescu, Ștefănescu – Bîrligea

Marea surpriză a lui Gigi Becali este Alexandru Pantea, fundașul lateral care nu a mai jucat de o lună pentru FCSB!

Gigi Becali, înainte de Rangers - FCSB: „Nu am nicio emoție!”

Deși a decis să odihnească o bună parte dintre titulari, în vederea derby-ului cu Rapid, de duminică, Gigi Becali e sigur că FCSB se va impune la Glasgow, ceea ce ar duce-o pe campioana României tot mai aproape de calificarea în faza următoare.

„Ce emoții să am? Pentru ce? Nu există emoții! Chiar dacă nu joacă titularii, tot o să câștigăm. Mizez pe victorie, da. Ce altceva? O să joace Pantea, Luis Phelipe, Ștefănescu. Sunt jucători buni, am dat bani buni pe ei”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Nu știu dacă mă mai duc mâine la FRF. Să vedem dacă sunt obosit. I-am zis lui Burleanu că-l sun înainte. Eu mă culc pe la 10 seara în mod normal, dar acum e meciul și mă culc pe la 1 dimineața. Să vedem.

– Gigi Becali

  • Campioana en titre a României a câștigat ambele meciuri disputate în Europa League până acum, 4-1 acasă cu RFS și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic.
  • Și în Superligă echipa antrenată de Elias Charalambous merge bine. FCSB vine după 3 victorii consecutive, 1-0 cu Sepsi, 3-2 cu Gloria Buzău și 2-0 cu Dinamo.
  • Rangers a câștigat în prima etapă din Europa League, în deplasare, 2-0 cu Malmo, dar a pierdut în al doilea meci, acasă, cu Lyon, scor 1-4.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”
Europa League
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”
S-a jucat primul meci oficial în arena de 2 MILIARDE de dolari » Imaginile sunt desprinse din altă lume
Baschet
S-a jucat primul meci oficial în arena de 2 MILIARDE de dolari » Imaginile sunt desprinse din altă lume
„M-am «bătut» cu Gigi ca să plec de la FCSB, pe MM l-am mințit” » A „fugit” de la roș-albaștri, iar azi a spus totul: „Îmi dau seama că am greșit”
Superliga
„M-am «bătut» cu Gigi ca să plec de la FCSB, pe MM l-am mințit” » A „fugit” de la roș-albaștri, iar azi a spus totul: „Îmi dau seama că am greșit”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (24)
sorine
sorine  •  24 Octombrie 2024, 20:13

Iar iti bati joc de echipa Si de suporteri in stilul tau ala grandoman? Ai auzit de pacatul trufiei? Dar intr-un singur caz iti dau dreptate. Acesti jucatori care formeaza echipa asta seara,sunt intr-adevar,jucatori foarte buni,cu pretentii,care au costat multi bani si ar fi timpul sa arate ca sunt ceea ce se asteapta de la ei. Singurul lucru este ca e o formula de echipa care nu-i sudata,deci mi-e frica ca le da scotienii cu terenul in cap.

dorelus
dorelus  •  24 Octombrie 2024, 19:53
Postat de Sqr.Q pe 24 Octombrie 2024, 19:31

ACUM v-ati lamurit ca gg Behehecali este un mare fariseu , adica exact asa cum am tot spus/scris eu de atata vreme? Cum ma barsanulebehaitor, sa nu il lasi pe Sut sa isi inmormanteze tatal ? Cum ma sa vina la Stana sa ce ? sa joace pentru turma ta ? Ai mai pierdut un jucator si nu s-ar zice ca Domnul iti va ierta magaria ASTA !Esti crestin ? ASA judeca un crestin ORTODOX o situatie de viata nemernicule ? Cum ma ? S-ar putea sa pierzi nu numai cu Rangers ci si cu TOATE celelalte echipe adverse inclusiv cu Rapid , sau cumva chiar ASTA e telul tau ??? Daca e pe asa, sa se aleaga praful de tine fatarnice nemernic si om plin de MANDRIE DRACEASCA !!!!!!!

Nu știu dacă informația este adevărată, dara dacă Șut și-a manifestat intenția de-a asista la funerariile tatălui său și nu a fost lăsat de conducerea clubului atunci, într-adevăr, este o decizie regretabila...

Randoomxx
Randoomxx  •  24 Octombrie 2024, 19:45

@mornea54,ce incercat?Steaua din liga 1 este Steaua,am castigat la EUIPO si putem folosi numele Steaua deja in europa,trebuie doar sa vina decizia si pe cale oficiala.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close