INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GLASGOW Philippe Clement, cu sabia deasupra capului înaintea meciului cu FCSB » Detaliul care îi dă fiori antrenorului de la Rangers

Philippe Clement, antrenorul de la Rangers
Philippe Clement, antrenorul de la Rangers

Articol de , - Publicat joi, 24 octombrie 2024, 15:09 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 15:15

Connor Gordon, jurnalist Sky Sports și apropiat al clubului Rangers, a stat de vorbă cu reporterii GSP.ro și a spus care sunt cele mai mari probleme ale clubului scoțian înaintea meciului cu FCSB, care se va juca de la 22:00, în grupa unică din Europa League.

În dialog cu reporterii Gazetei, Connor Gordon a mărturisit că Rangers nu a fost condusă așa cum ar fi trebui în ultimii ani, iar marea rivală Celtic a reușit să câștige ultimele 3 campionate. Fotbaliștii de valoare care au părăsit echipa au fost înlocuiți de tineri lipsiți de experineța necesară pentru a duce o luptă cu rivala locală.

Jurnalistul nu crede că acesta va fi ultimul meci al antrenorului Philippe Clement pe banca lui Rangers, dar spune că nu se știe de câtă răbdare va mai avea parte. Mai zice că vicecampioana Scoției a făcut un obicei din a schimba antrenorii între lunile octombrie și noiembrie, adică exact în perioada în care ne aflăm. Chiar el a fost instalat pe banca lui Rangers în acest interval de timp, pe 15 octombrie 2023.

VIDEO. Interviu exclusiv cu Connor Gordon, de la Sky Sports » Ce părere are despre situația actuală de la Rangers

- Salut Connor, spune-ne care sunt așteptările în Scoția legate de meciul dintre Rangers și FCSB? Și care este situația actuală de la club? Deoarece pare total atipică.

- Cred că cei de la Rangers se vor afla sub presiune în acest meci deoarece sezonul nu a început grozav, au ajuns la 6 puncte în spatele lui Celtic, ceea ce este o mare problemă în Glasgow, dar și la 6 puncte în spatele celor de la Aberdeen. Așa că ei deja se află sub presiune în campionatul intern, iar asta, cel mai probabil, se va transpune și în meciul din Europa League.

Toată lumea se așteaptă de la Rangers să câștige fiecare meci, dar duminica trecută au pierdut în deplasare la Kilmarnock, un rezultat foarte slab pe fondul unui joc slab. Echipa nu joacă bine. Iar asta doar va adăuga presiune înaintea acestui meci european.

- În opinia ta, ce s-a întâmplat la echipă? Nu este ceva obișnuit ce se întâmplă la acest club mare.

- Sunt mai multe probleme. Principala problemă ar fi că vorbim de o echipă nouă care a pierdut mulți jucători cu experiență. I-au înlocuit cu jucători tineri, cu salarii mai mici, deoarece clubul nu a fost condus așa cum ar fi trebuit în ultimele sezonae.

O parte din fani consideră că antrenorul ar trebui să scoată mai mult din lotul actual. Au fost multe probleme și în afara terenului în acest sezon. Au fost nevoiți să joace pe Hamden, stadionul echipei naționale a Scoției, deoarece pe Ibrox se făceau câteva lucrări, care nu au ieșit conform planului. Așadar, au fost mai multe probleme care s-au adunat.

Iar aici, așteptările sunt foarte mari. Problema este că Celtic este mai bună, au jucători mai buni. Sunt mai puternici din punct de vedere financiar. În Glasgow, asta este ceva greu de acceptat pentru fani. În momentul actual, Rangers este a doua după Celtic ca valoare, iar fanii nu pot accepta asta. Așadar, este o situație dificilă.

- Poate fi ultimul meci al lui Philippe Clement?

- E dificil de spus, deoarece Rangers și-a creat un obicei de a schimba antrenorul între lunile octombrie și noiembrie în fiecare an. Și ce se întâmplă? Vine antrenorul nou, lucrurile se îmbunătățesc puțin, apoi tot Celtic câștigă campionatul. Începe următorul sezon, au un start mai slab, schimbă din nou antrenorul. Acest ciclu nu poate continua. Nu este sustenabil.

Așa că unii fani doresc să îl apere pe Clement și să i se acorde timp, deoarece nu se poate continua cu aceste schimbări de antrenor. Cu toate astea, după cum știți, se poate umple paharul și probabil că este ceva presiune și acolo. Dar nu cred că acesta va fi ultimul lui meci, dar dar câte meciuri va mai avea după aceste, este cu totul altă poveste.

Clasamentul din Europa League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a jucat primul meci oficial în arena de 2 MILIARDE de dolari » Imaginile sunt desprinse din altă lume
Baschet
S-a jucat primul meci oficial în arena de 2 MILIARDE de dolari » Imaginile sunt desprinse din altă lume
„M-am «bătut» cu Gigi ca să plec de la FCSB, pe MM l-am mințit” » A „fugit” de la roș-albaștri, iar azi a spus totul: „Îmi dau seama că am greșit”
Superliga
„M-am «bătut» cu Gigi ca să plec de la FCSB, pe MM l-am mințit” » A „fugit” de la roș-albaștri, iar azi a spus totul: „Îmi dau seama că am greșit”
Golul nepământean al lui Haaland i-a pus „pe butuci” pe statisticieni: „Cum naiba ar trebui să calculăm?”
Liga Campionilor
Golul nepământean al lui Haaland i-a pus „pe butuci” pe statisticieni: „Cum naiba ar trebui să calculăm?”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează