INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Raul Rusescu, verdict ferm după prima repriză din PAOK - FCSB: „El e omul meciului până acum”

Raul Rusescu +29   FOTO
Raul Rusescu

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2024 23:12 / Actualizat joi, 03 octombrie 2024 23:13

FCSB o conduce la pauză pe PAOK Salonic scor 1-0, în etapa a doua din Europa League. Daniel Bîrligea (24 de ani) a deschis scorul în minutul 45+8, chiar înainte de pauză! Campioana României a avut o prestație solidă în prima repriză și le-a pus probleme grecilor la Salonic. Invitat la GSP Live, Raul Rusescu (36 de ani), expertul emisiunii și fostul vârf al roș-albaștrilor, a dat verdictul despre primele 45 de minute ale roș-albaștrilor.

Rusescu a numit și omul primei reprize. Este vorba despre Ștefan Târnovanu (24 de ani), cel care a închis poarta roș-albaștrilor. Fostul atacant al campioanei României a lăudat jocul roș-albaștrilor și a avut mai mulți jucători remarcați. A rămas surprins de felul în care s-au apărat grecii la golul marcat de Daniel Bîrligea.

Gigi Becali, imagini senzaționale din loja de la PAOK - FCSB » Surpriză: cine este pe stadion lângă patronul campioanei
PAOK - FCSB
Gigi Becali, imagini senzaționale din loja de la PAOK - FCSB » Surpriză: cine este pe stadion lângă patronul campioanei

VIDEO. Raul Rusescu, despre prima repriză din PAOK - FCSB: „E perfect așa”

„E perfect așa! A avut de toate această repriză, PAOK a dominat, a pus probleme foarte mari, mai ales la fazele fixe. A câștigat toate duelurile la fazele fixe, a avut trei ocazii mari. Putem spune cam mult, dar așa cum am zis înaintea partidei, dacă vom rezista și vom putea face față presiunii atunci Steaua (n.r. - FCSB) poate marca.

Am văzut la ultima fază o acțiune superbă a lui Olaru, după care devine altruist, nu mai șutează, pasează și se face 1-0. E și calitatea lui Olaru. Bîrligea a făcut o demarcare foarte bună, finalizarea simplă, dar este o finalizare așa cum trebuie să facă un atacant, să dea gol din poziția lui.

Târnovanu este omul reprizei din nou. Sunt trei ocazii mari pe care le-a avut PAOK. FCSB a fost dominată, nu cred că e o surpriză pentru că ne așteptam la acest lucru. Ne așteptam ca PAOK să pună presiune, să fie o echipă pregătită bine din punct de vedere tactic, deși la ultima fază a primei reprize nu poți să rămâi 2 la 2, la golul FCSB-ului.

A fost o minge lungă, n-a gestionat bine finalul de primă repriză, își dorea să marcheze, dar în momentul acesta important este ca FCSB să mențină ritmul pentru că este unul ridicat, să mențină nivelul fizic. Urmează o repriză a doua mult mai complicată”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

+24 FOTO

Raul a comentat inclusiv accidentarea lui Mihai Lixandru, cel care a fost înlocuit înainte de pauză cu Malcom Edjouma. Rusescu este de părere că Malcom poate aduce un plus în jocul roș-albaștrilor.

„Edjouma e alt profil de jucător, poate ajuta mai mult pe faza de construcție. Șut și Lixandru au stat bine la mijloc, s-au achitat bine de sarcini, au fost câteva scăpări, poate doar la ocazia lui Taison, dar în rest au stat mult mai bine amândoi. Edjouma poate apărea și ca om-surpriză în careu, ceea ce face de multe ori.

Tănase a făcut o partidă foarte bună, pe lângă cele 3-4 recuperări pe faza de apărare, am văzut pe faza de atac un jucător cu experiență și cu personalitate, care ține mingea, a driblat, a întors, a dictat ritmul partidei. De asta e nevoie, asta trebuie să se întâmple, mă aștept și de la Băluță să facă acest lucru”, a adăugat Rusescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP
Europa League
Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP
Reacția lui Gigi Becali la golul lui Daniel Bîrligea cu PAOK » Gest neașteptat al patronului FCSB-ului
Europa League
Reacția lui Gigi Becali la golul lui Daniel Bîrligea cu PAOK » Gest neașteptat al patronului FCSB-ului
Mutare surpriză pe piața media! Florin Răducioiu a semnat și schimbă televiziunea!
Superliga
Mutare surpriză pe piața media! Florin Răducioiu a semnat și schimbă televiziunea!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează