INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LASK

Steaua, comunicat în timpul duelului FCSB - LASK » Replică pentru premierul Ciolacu

Fotografia utilizată de Steaua în postare
Fotografia utilizată de Steaua în postare

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 13:38 / Actualizat vineri, 30 august 2024 13:43

În timpul meciului dintre FCSB și LASK, Steaua București a publicat un comunicat în care amintește că marca, numele și palmaresul echipei Stelei istorice îi aparțin. Anterior, premierul Marcel Ciolacu se referise la FCSB drept Steaua.

FCSB s-a calificat în grupa de Europa League după ce a învins-o pe LASK în Ghencea, scor 1-0, cu unicul gol înscris de Darius Olaru în prelungirile părții secunde.

Pe parcursul meciului, în sectorul în care au stat suporterii lui LASK a fost afișat mesajul „FCSB is not Steaua”, „FCSB nu este Steaua”.

Ideea a fost întărită chiar de clubul Armatei, care în timpul meciului, la ora 22:35, a publicat un comunicat în care amintește cum instanțele i-au dat dreptate în procesele contra clubului care a câștigat titlul în acest an.

Steaua, comunicat în timpul meciului FCSB - LASK: „Steaua București evoluează în liga a doua”

„Hotărârea definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție din decembrie 2014 a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul) către o altă entitate juridică. Mai mult, nimeni nu a putut și nu va putea demonstra niciodată că a preluat palmaresul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Steaua este cel mai mare nume al sportului românesc. Steaua este simbolul armatei române fiind clubul Ministerului Apărării Naționale. Steaua a fost, este și va rămâne mereu în Ghencea.

Steaua este un club polisportiv, care înseamnă mai mult decât fotbal, mărturie fiind medaliile obținute de marii campioni în competițiile olimpice, mondiale și europene.

În acest moment, cea mai titrată formație din fotbalul românesc, Steaua București evoluează în liga a doua, dar cu siguranță va reveni acolo unde îi este locul, în elită”, se arată în comunicatul roș-albaștrilor.

Suporterii au interpretat comunicatul ca o replică pentru premierul Marcel Ciolacu. Înaintea meciului dintre FCSB și LASK, acesta s-a referit la echipa lui Gigi Becali drept Steaua. FCSB a fost denumită Steaua și pe parcursul transmisiunii România TV, postul care a difuzat partida.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (15)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  30 August 2024, 21:57

Vom avea un președinte stelist!Se apropie finalul lui talpan!!

yoras63
yoras63  •  30 August 2024, 16:51

O tineti langa cu asta nu v ati plictisit nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama si ca o sa ramaneti doar cu comunicate sesizari reclamatii lozinci si tot arsenalul comunist care va caracterizeaza ati ramas blocati in timp si o sa ramaneti in continuare strigand aiurea pe stadioane in meciuri amicale fara vreun obiectiv si avand pretentia de cea mai galonata echipa bla bla bla ..........cainii latra caravana trece.

ggbkli
ggbkli  •  30 August 2024, 16:00

Asteptam urgent un comunicat din partea CSA in care sa raporteze datele finaciare ale clubului, cati bani a cheltuit fara rost sectia de fotbal de la infiintare pana acum si cati bani a produs cu sigla palmaresul? Asta il intereseaza pe contribuabilul roman nu povestile lor de adormit copiii...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează