INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI

VIDEO Execuție nebună în Europa League! Callejon l-a imitat pe Florenzi

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2015 21:00

Jose Callejon, atacantul celor de la Napoli, a reușit golul serii împotriva lui FC Bruges în prima etapă a grupelor Europa League.

Vîrful italienilor a înscris un gol absolut fabulos, asemănător celui reuşit ieri de Florenzi împotriva lui Barcelona în Champions League. Callejon a încercat să centreze, însă balonul s-a dus în poartă, păcălindu-l pe goalkeepe-ul lui Bruges.

Click aici pentru VIDEO!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
1706067769621721
Ionutz Mario  •  17 Septembrie 2015, 23:28

Asta care a scris articolul asta ori e foarte prostanac ori ecel putin chior... Cum sa compari ma un gol pe jos din 10 metri cu unul de la 40 de metri...de unde dreak v-a gasit astia sa va angajeze ma penalilor :-)

luxantty
luxantty  •  17 Septembrie 2015, 22:05

Subscriu disclosure ;)

disclosure
disclosure  •  17 Septembrie 2015, 21:55

Daca erati si voi profesionisti , spuneati ca golul seamana , e aproape identic cu a lui Muller , din aceeasi parte a terenului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează