INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DEBUT

GALERIE FOTO Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga

Albion Rrahmani, foto: Imago Images +8   FOTO
Albion Rrahmani, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 00:08 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 00:20

Albion Rrahmani (23 de ani), fostul atacant de la Rapid, a marcat un gol extrem de important pentru Sparta Praga, chiar la debutul pentru campioana Cehiei, în returul din play-off-ul Champions League. Cehii au învins-o pe Malmo, scor 2-0, și vor evolua în grupele Ligii.

Kosovarul, transferat de la Rapid pentru 5 milioane de euro, a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului dintre Sparta Praga și Malmo, din returul play-off-ului Champions League. În tur, formația din Cehia se impusese în Suedia, scor 2-0.

Albion Rrahmani va juca în grupele Champions League

Albion Rrahmani, foto: Imago Images
Albion Rrahmani, foto: Imago Images
Albion Rrahmani, foto: Imago Images
+3 FOTO

Dacă Rrahmani nu a fost în lotul echipei sale pentru duelul din tur cu Malmo, acesta a debutat cu stil pentru cehi. Trimis pe teren de antrenorul Lars Friis (48 de ani), atacantul i-a răsplătit încrederea și a înscris chiar la debut.

El l-a înlocuit în minutul 70 pe Victor Olatunji (24 de ani), cel care a marcat în turul cu FCSB, din turul III preliminar al UEFA Champions League. Fostul golgheter din Giulești a avut nevoie de doar 13 minute pentru a-și arăta calitatea. Rrahmani și-a dat jos tricoul și a primit cartonaș galben.

A îndeplinit o simplă formalitate în minutul 83, după o pasă primită în fața porții din partea lui Lukas Haraslin (28 de ani). Kosovarul a stabilit scorul final, 2-0 pentru Sparta Praga, fosta adversară a FCSB-ului, care va evolua în grupele Champions League.

De cealaltă parte, Malmo va merge în grupele Europa League. Pe final a intrat și Ermal Krasniqi (25 de ani), fostul coleg al lui Rrahmani de la Rapid.

Voi fi mereu fan de acum încolo și Rapid va fi casa mea și familia mea. Voi fi mereu recunoscător că am fost parte din aces club. Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club care au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente, aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până când ne vom întâlni din nou, vă urez mult succes! Al vostru, Albion. Hai Rapid!

- mesajul lui Rrahmani, la despărțirea de Rapid

3,5 milioane de euroe cota lui Albion Rrahmani, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (15)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  28 August 2024, 10:42

Un baiat harnic si talentat , care nu pacaleste fotbalul precum vedetele din Romania ! Bravo Rhamani ...si bravo celor care au avut ochi sa-l vada, sa-l aduca la Rapid si sa-i bage bani in buzunar lui Taburet-sucu!

raspunzel
raspunzel  •  28 August 2024, 09:54
Postat de Van_Basten pe 28 August 2024, 05:08

Peste 9 ani vor mai avea o sansa.

Mai bine de aia de insira insolventele cum insira Steaua calificarile in grupele competiilor europene :))) La voi nu e risc sa va bata cineva prin Europa...sa va transmita aia pe noyo ...sa jucati din 3 in 3 zile ...insolventa va scapa de toate :)) Si bonus , daca ar face UEFA ( ipotetic vorbind) Insolvencia Cup ...voi ati fi cap de serie pana in finala :)

rica86
rica86  •  28 August 2024, 09:27
Postat de codrrin67 pe 28 August 2024, 01:05

era minutul 83,scorul la general era deja 3 la 0 pt Sparta,asta inainte de golul lui Rahmani, iar tu ne zici ca acel gol a fost extrem de important? nu mai bine mergi tu la delivery sau sofer la uber?

n-are loc de cei ca tine....ca sa fie important, nu trebuie sa fie neaparat si decisiv...oricum, de departe cel mai bun atacant din ultimii 20 de ani din Liga 1

Vezi toate comentariile (15)
Comentează