INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN CEHIA Șase! Charalambous și Pintilii joacă din amintiri, Băluță știe cum să dea gol „spartanilor”. Un detaliu surprinzător la Letna

foto: Cristi Preada (GSP) +23   FOTO
foto: Cristi Preada (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 05 august 2024 20:53 / Actualizat luni, 05 august 2024 21:16

La antrenamentul oficial al campioanei României, Elias Charalambous și Mihai Pintilii au alungat din presiunea momentului, integrându-se la o miuță cu jucătorii. Cipriotul mai agil, românul jucând din talent. Nu există niciun produs cu însemnele FCSB la magazinul oficial de la stadionul Letna, așa cum, de exemplu, există cu sigla Shamrock Rovers, fosta adversară a cehilor, din turul precedent al Ligii Campionilor

FCSB a ajuns astăzi la Praga, în prima parte a zilei, cu o cursă charter, iar în această seară a bifat antrenamentul oficial înaintea confruntării de mâine, marți, de pe stadionul Letna, contra celor de la Sparta Praga. Meciul va începe la ora locală 20:00, un ceas mai târziu la București, și sunt așteptați peste 300 de suporteri ai campioanei României.

GALERIE FOTO. Antrenament FCSB înainte de turul cu Sparta Praga

+18 FOTO

Iată câteva detalii surprinse de reporterii Gazetei Sporturilor, care v-au informat astăzi pe durata întregii zile cu privire la cele mai importante informații despre duelul dintre Sparta și FCSB

Elias Charalambous și Mihai Pintilii și-au adus aminte de minge

Elias Charalambous și Mihai Pintilii și-au permis răgazul de a intra la miuță cu jucătorii campioanei. Cipriotul este mai agil, a slăbit și mai mult, în timp ce Pinti, fost internațional al României, joacă din talent. Astfel, au luat și ei pulsul arenei pe care FCSB luptă în continuare pentru grupele Champions League.

Totodată, în timpul miuțelor, Charalambous și Pintilii au dorit să le mai arate câteva scheme elevilor lor.

Niciun produs cu însemnele FCSB la magazin

Magazinul oficial al celor de la Sparta, cel de la stadion, este bine aprovizionat cu produse felurite cu însemnele adversarei românilor. Chiar dacă prețurile nu sunt ieftine deloc.

Un tricou precum cel al lui Krasniqi și ceilalți jucători ai praghezilor costă aproximativ 500 de lei (100 de euro), mai ales dacă suporterul dorește să fie personalizat. O eșarfă costă 100 de lei (20 de euro), iar un hanorac între 300 și 400 de lei. Nu există, în schimb, niciun produs care să anunțe meciul de marți seară.

Șase! Charalambous și Pintilii joacă din amintiri, Băluță știe cum să dea gol „spartanilor”. Un detaliu surprinzător la Letna

Cu toate că există, încă la vânzare, câteva produse personalizate cu dubla dintre Sparta și Shamrock Rovers, din turul precedent al preliminariilor Ligii Campionilor. Mai exact fulare și căni.

24de euro costă cel mai ieftin tichet de meci pentru fanii FCSB la meciul cu Sparta de la Letna

+2 FOTO

Olaru, însemnat pe frunte

Căpitanul FCSB, Darius Olaru, atât de lăudat de antrenorul praghezilor, danezul Lars Friis, s-a antrenat în această seară având un bandaj alb pe frunte. O „amintire" de la duelul cu Maccabi, când a și ajuns la spital.

Totuși, internaționalul român este așteptat să joace din primul moment la Praga, marți seară.

Antrenament Sparta Praga, înaintea meciului cu FCSB. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)
Antrenament Sparta Praga, înaintea meciului cu FCSB. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)
Antrenament Sparta Praga, înaintea meciului cu FCSB. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)
Antrenament Sparta Praga, înaintea meciului cu FCSB. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)
Antrenament Sparta Praga, înaintea meciului cu FCSB. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)
+22 FOTO

Mesaj în limba română pentru români

Gazdele din Praga au ținut să fie cordiale cu oaspeții de la București. Astfel, în timpul ședinței de pregătire, pe stadionul unde se va desfășura meciul, cehii au ținut să transmită un mesaj în limba română pentru jucătorii lui Gigi Becali.

„Bun venit la Praga! Bun venit la Letna!", au transmis cei de la Sparta într-un mesaj ce a apărut pe tabela de marcaj.

Alexandru Băluță știe cum să dea gol Spartei

Alexandru Băluță, 30 de ani, a evoluat în cariera lui în Cehia, dar la marea rivală a celor de la Sparta, Slavia Praga. De asemenea, a îmbrăcat și tricoul celor de la Slovan Liberec.

Are cinci meciuri în care a jucat contra "spartanilor", două victorii, două eșecuri și o remiză. „Dacă nu mă înșel, a și dat gol contra celor de la Sparta pe acest teren. Mai trebuie să verific o dată", a spus Charalambous în conferința de presă.

A fost pe jumătate precis. Băluță a marcat într-o victorie în derby, dar pe terenul Slaviei. Totodată, mai are un assist într-un meci cu Sparta.

1gol și 1 assist are Băluță în actuala ediție în tricoul FCSB

Steagul tricolor și tribune la liber

Poate va fi de bun augur, la cornere sunt amplasate steaguri tricolore, albastru-galben-roșu, ce aduc aminte de drapelul național al României! Așa cum vă anunțam astăzi într-un material publicat pe GSP.ro, combinația de culori face parte din istoria grupării înființate în 1893.

Galben și roșu sunt culorile ce apar pe steagul orașului regal Praga, în timp ce albastru simbolizează viteza, atletismul și Europa.

Momentan, la antrenamentul de aseară, nu a existat nicio plasă care să despartă tribunele de gazon. Totuși, la meciuri, sunt amplasate în zona peluzelor, pe arena de 18.900 de locuri.

Avem mare nevoie de fani, să împingă de la spate jocul nostru. Și să facă atmosfera mai mult ca de obicei, având în vedere miza meciului
Qazim Laci, mijlocaș Sparta Praga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
miculfecesebist
miculfecesebist  •  05 August 2024, 23:21

Mi-e frica de o alta manita va lua ***. Posibil sa is doar un poker.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Independentul
Independentul  •  05 August 2024, 23:04

De Unde tricouri si echipament cu fcfcsb, abia au pt echipament pt jucatori , mai nou poarta tricourile alb rosu a lu’Dinamo

kyil
kyil  •  05 August 2024, 21:47

Asta zic si eu. Daca prind Baluta sau Miculescu o zi mare, au sanse la egal. Altfel e greu cu Haraslin in principal. La Bucuresti cehii nu bat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează