INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Câți bani ar fi primit ultrașii de la FCSB de la casa de pariuri pentru scenografia dinaintea partidei cu Sparta Praga » Reacția Peluzei Nord

Înaintea partidei dintre FCSB și Sparta Praga, Peluza Nord a afișat o scenografie, iar sigla firmei de betting Betano, sponsorul principal al campioanei en-titre din Superligă, a apărut în stânga mesajului „Make us proud again”.
Înaintea partidei dintre FCSB și Sparta Praga, Peluza Nord a afișat o scenografie, iar sigla firmei de betting Betano, sponsorul principal al campioanei en-titre din Superligă, a apărut în stânga mesajului „Make us proud again”.

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 09:28 / Actualizat joi, 15 august 2024 10:28

Înaintea partidei dintre FCSB și Sparta Praga, Peluza Nord a afișat o scenografie, iar sigla firmei de betting Betano, sponsorul principal al campioanei en-titre din Superligă, a apărut în stânga mesajului „Make us proud again” (n.r. Să ne faceți mândri din nou).

A urmat un val de critici în mediul online la adresa suporterilor roș-albaștrilor, ultrașii militând deobicei pentru independența financiară a peluzelor din țară.

Peluza NORD FCSB, val de critici în mediul online după scenografia cu Sparta Praga

Suporterii celor de la FCSB au venit în speranța unei calificări în play-off-ul Champions League, însă Sparta Praga a avut câștig de cauză. 28.875 spectatori au fost prezenți pe Stadionul Steaua, stabilind un record de asistență pe „bijuteria” din Ghencea.

Betano a oferit sprijin financiar pentru realizarea scenografie, peste 15.000 euro, conform informațiilor publicate de playsport.

Nu este primul episod de genul. În 2013, pe o Arenă Națională sold-out, în momentul sărbătoririi titlului de campioni, suporterii roș-albaștrilor au avut o scenografie pe întreg stadionul. Pe cartoanele aferente, era imprimat numele unei firme de curierat, cea care a sponsorizat respectiva coregrafie.

UPDATE: Punctul de vedere al Peluzei Nord

Reprezentanții de la Peluza Nord au avut un punct de de vedere, pentru GSP.RO, pe marginea acestui subiect. „Toată scenografia a costat în jur de 3.000 de euro și pentru asta există facturi. Se lucrează legal pe bază de factură. S-au achiziționat zece mii de plăcuțe și vopsea pentru banner.

Nu negăm implicarea Betano, dar suporterii nu au luat niciun leu de la această firmă, ci compania s-a ocupat de plata facturilor aferente scenografiei. Suma de 15.000 de euro apărută este una aberantă! Atât costă o scenografie imensă pe tot stadionul, cum a fost la meciul de titlu”.

Cum s-a scris istoria partidei FCSB - Sparta Praga 2-3

Prima repriză a aparținut în totalitate celor de la Sparta. În minutul 13, în urma unei lovituri de colț, Veljko Birmancevic a deschis scorul pentru echipa din capitala Cehiei, trecându-și în cont „doppietta”, un sfert de oră mai târziu, când a transformat imparabil un penalty. Lukas Haraslin a dus scorul la 3-0, în minutul 37.

Bucureștenii au făcut o repriză secundă mult mai bună, iar Darius Olaru a redus din diferență în minutul 60, cu un șut din afara careului. În minutul 85, Malcom Edjouma a reaprins speranțele fanilor, marcând cu capul din careu, însă FCSB nu a reușit „remontada”, iar Sparta merge în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni Malmo, echipă ce a eliminat dramatic PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (21)
Alex25
Alex25  •  15 August 2024, 23:35

Peluza Nord Betano. Asa ar trebui numiti de acum in orice articol si comentariu "ultrasii" (in cele mai mari ghilimele posibile) FCSB.

forumeer
forumeer  •  15 August 2024, 23:32
Postat de FcFcsb_e_SteauaBucuresti pe 15 August 2024, 10:56

Este cea mai iubita echipa din tara si asa va ramane,mai ales ca doar cativa nepoti de generali au ales sa-si abandoneze echipa pentru o clina sustinuta din bani publici,cu gandul ca poate vor trece ceva banuti si prin buzunarele lor! Suporteri are si Dinamo si Rapid si au si altii,dar ce-i mai multi suporteri ii are Fc Fcsb,fosta Fc Steaua Bucuresti!

Vad ca fecefecesebistii sunt cu banii in buzunare, traiasca Betano :))! De fapt, se stie ca de-aia tin alde Mustata si clica de fosti puscariasi cu FC Fcsb 2017 Popesti Leordeni, iese banu' ba din invitatii gratuite vandute contracost fratilor fecefecesebisti (lol, ce scheme de bisnitari obositi), ba de la Jiji, ba de la Betano etc.

mihaitoma
mihaitoma  •  15 August 2024, 15:01
Postat de Bigi pe 15 August 2024, 11:51

A mancat si a baut bine tata Mustata cu taranii lui de pe banii betano. In timp ce prostii au venit si au dat bani pe invitatie gratis si s au jurat ca nu au luat bani de la Betano

Eu m.am dus la meci sa vad echipa nu sa.l vad pe mustata si turma lui..am făcut 600km,m.a costat vreo 500 lei și ca mine au mai fost vreo 25k si vi tu,care nu ești în stare sa mergi 3-4 stații pana la stadion sa.ti susti echipa,și zici ca sunt suporterii fraieri.mergi și vezi ca are prelegere guru vostru Talpan..poate o puneți și de o piramida

Vezi toate comentariile (21)
Comentează